advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Opel Corsa
   • 5 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 10 min geleden
    Dacia Duster
   • 21 min geleden
    Skoda Octavia
   • 51 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Aixam 400 verkopen

   Een Aixam 400 verkopen doe je waarschijnlijk pas als hij echt niet meer rijdt, want veel bestuurders van een Aixam brommobiel zijn maar wat blij met hun autootje. Hoewel er een beperking is als het gaat om de snelheid, biedt een brommobiel de mogelijkheid om iedere locatie in de buurt zelfstandig te bezoeken. Van dit merk brommobiel zijn verschillende varianten op de markt.

   Populaire brommobiel in Europa

   De Aixam 400 is één van de meest verkochte brommobielen. Hij wordt geproduceerd in Frankrijk waar de fabriek van Aixam al sinds 1983 deze 45-km auto’s van de band laat rollen. De minicar is een uitkomst voor iedereen die geen autorijbewijs kan, mag of wil halen, maar toch de vrijheid wil hebben om overal naartoe te gaan. De Aixam 400 is voorzien van een dieselmotor, maar er zijn tegenwoordig ook al Aixam brommobielen met een elektromotor, volledig voorbereid op de toekomst.

   Aixam onderdelen zijn zeer gewild

   Omdat de Aixam 400 zo populair is, zijn gebruikte onderdelen voor deze brommobiel zeer gewild. Het is voor de eigenaar immers een stuk voordeliger om van een tweedehands onderdeel gebruik te maken dan dat dit nieuw moet worden gemonteerd. Bovendien is een gebruikt onderdeel dat van een autosloperij wordt gekocht vaak veel sneller beschikbaar dan wanneer een nieuw onderdeel bij de fabriek in Frankrijk of bij een dealer moet worden besteld.

   Aixam 400 verkopen

   Aixam 400 verkopen

   Je gebruikte Aixam 400 is geld waard

   Als je jouw Aixam 400 of een andere Aixam brommobiel wilt verkopen, dan kunt je bij de autosloperij een bod laten uitbrengen. Dit kan aan de hand van door u verstrekte informatie en foto’s. Als je het bod accepteert dan hoeft je verder niets te doen. Jouw Aixam 400 brommobiel wordt meestal gratis thuis opgehaald of eventueel bij een garage waar hij naartoe is gebracht, bijvoorbeeld na een aanrijding. Het maakt daarom niet uit of de brommobiel nog kan rijden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aixam 400 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl