advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 6 uur geleden
    Subaru Forester
   • 6 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 7 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 8 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Aixam 500.4 verkopen

   De Aixam 500.4 is één van de modellen brommobielen die de gelijknamige fabrikant Aixam uit Frankrijk op de markt heeft gebracht. Als jouw Aixam 500.4 niet meer aan je wensen voldoet en je wilt hem van de hand doen, eventueel met schade, dan kun je bij een autosloperij terecht. De bruikbare brommobiel onderdelen worden daar gedemonteerd, eventueel gereviseerd en opnieuw te koop aangeboden aan particulieren of garages om hier reparaties mee uit te voeren.

   De Aixam brommobiel is mateloos populair

   De Aixam 500.4 en ook zijn merkgenoten de Aixam A400 en de Aixam 400 zijn enorm populair. Ze worden zeker niet alleen gebruikt door senioren, ouderen en mensen met een beperking, want ook jongeren rijden er graag in. Er is immers geen autorijbewijs voor nodig, een rijbewijs AM4 is voldoende. Deze behalen is veel goedkoper dan het autorijbewijs. De Aixam 500.4 heeft een snelheidsbeperking van 45 km en daarom mag dit voertuig niet op de snelweg, maar de actieradius is dusdanig dat deze compacte brommobiel je overal brengt waar je heen wilt.

   Aixam 500.4 brommobiel verkopen

   Elektrische varianten van de Aixam brommobiel

   Personenauto’s, bussen en zelfs vrachtwagens worden de komende decennia voorzien van een elektromotor om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Ook in de fabriek van Aixam in Frankrijk zitten ze niet stil. De Aixams en andere brommobielen worden in de toekomst eveneens uitgerust met een elektromotor. Deze is in slechts 3 uur weer opgeladen om onder gunstige omstandigheden ruim 100 km te kunnen rijden.

   Wil je je Aixam 500.4 van de hand doen?

   Er kan een reden zijn waarom je je Aixam 500.4 wilt verkopen. Misschien heeft je brommobiel schade of is een noodzakelijke reparatie te duur in verhouding tot de dagwaarde. In zo’n geval kun je contact opnemen met de autosloper. Je krijgt een goed bod, bent uiteraard vrij om dit wel of niet te accepteren. Als je akkoord gaat met het geboden bedrag voor de Aixam, dan wordt deze meestal gratis bij je opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aixam 500.4 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl