Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 6 min geleden
  Volkswagen California
 • 11 min geleden
  Ford Ka
 • 12 min geleden
  Toyota Toyota Aygo
 • 13 min geleden
  Micro Compact Car Smart Smart
 • 20 min geleden
  Citroen Xsara Picasso
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Alfa Romeo Giulietta verkopen

Wil je jouw Alfa Romeo Giulieta juist verkopen? Lees hier alles wat je over deze auto moet weten.

Direct een Alfa Romeo Giulietta verkopen:

Sloopauto kenteken

Italiaans design heeft altijd al een sterke aantrekkingskracht op de autoliefhebber gehad. Als er één model in de autowereld steeds opnieuw tot de verbeelding weet te spreken, dan is het de Alfa Romeo Giulietta wel. Een model dat al meer dan zestig jaar liefhebbers naar de showroom lokt. Dit stukje Italiaans vakmanschap is bovendien al tweemaal opnieuw tot leven gewekt. De eerste comeback dateert uit 1977 terwijl sinds 2010 de derde generatie Giulietta’s op de weg te bewonderen is.

De echte Giulietta

Voor de echte autofanaat is er echter maar één Giulietta, die uit de periode 1954-1965. Dit is het model waarmee het Italiaanse merk zijn naam definitief vestigde. Een Alfa Romeo Giulietta verkopen zie je de liefhebber dan ook niet zo snel doen. Dat komt omdat de originele modellen langzaam maar zeker zeldzaam beginnen te worden. Mede omdat gedurende de jaren van productie voortdurend kleine veranderingen werden aangebracht. En elk model een eigen naam meekreeg. En dan te bedenken dat de Giulietta ooit de eerste Alfa Romeo in massaproductie was.

Wat de Alfa Romeo Giulietta speciaal maakt

De introductie van de Alfa Romeo Giulietta was het begin van een heel nieuw tijdperk in de auto-industrie. Een auto die zijn tijd ver vooruit was. Sommige modellen haalden snelheden tot wel tweehonderd kilometer per uur en kenden een extreem lage luchtweerstand. Dit was nooit eerder vertoond. Het zou ook meer dan twintig jaar duren voor de lage luchtweerstand van de Giulietta door andere fabrikanten werd bereikt. Pas in een later stadium werd de Giulietta meer gezinsvriendelijk gemaakt. Daarmee kwam de wens die men in eerste instantie voor het model had toch nog uit.

Alfa Romeo Giulietta verkopen

De oldtimermarkt neemt nog altijd een belangrijke plaats in de autowereld in. Een merk of model met een grote schare fans zoals de Alfa Romeo Giulietta zal daarom nog lange tijd een gewild object blijven. Mocht je daarom besluiten dat je Alfa Romeo Giulietta verkopen een goed idee is, dan kun je hem aanbieden op Autosloperij.nl. Wij kopen uw tweedehands auto, sloopauto, schadeauto of oude auto zonder apk.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Alfa Romeo Giulietta verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl