advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Corsa
   • 5 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 11 min geleden
    Dacia Duster
   • 22 min geleden
    Skoda Octavia
   • 52 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Audi A2 verkopen

   De Audi A2 werd in zijn tijd ook wel de supermini genoemd. En niet alleen omdat het een auto in die klasse was. Dit had vele redenen die allemaal met een leuke anekdote gepaard gaan. De kleine Duitse wonderauto was namelijk baanbrekend in vele opzichten in de periode waarin hij op de markt was. En hoewel hij niet langer wordt geproduceerd is hij nog altijd zeer in trek. Veel Audi A2-modellen zijn nog altijd op de tweedehandsmarkt goed verkochte auto’s.

   Audi A2 verkopen

   Audi A2 verkopen

   Superzuinig

   De eerste reden waarom de Audi A2 de naam supermini meekreeg was zijn zuinigheid. De Audi A2 was namelijk superefficiënt en daardoor laag in brandstof gebruik. Dit had veel te maken met het feit dat hij van aluminium was geproduceerd waardoor hij een stuk lichter werd. Bovendien was zijn motor zeer zuinig. Dit maakte van de kleine Audi een auto die zeer goedkoop in gebruik was en daarom het predicaat super wel verdiende. De A2 was één van de eerste auto’s die zo zuinig was dat je meer dan dertig kilometer op een liter brandstof kon rijden.

   Tussenmaat

   Een auto is pas een echte supermini als hij aan het formaat dat erbij hoort voldoet. Dit betekent dat hij groter moet zijn dan een stadsauto maar kleiner dan een gezinsauto. Meestal zijn het auto’s waar wel vier personen in kunnen, maar de laadruimte daardoor iets beperkter wordt. Deze tussenmaat is bij vele merken en standaard onderdeel van het assortiment. Dit gold lang ook voor Audi. De A2 is al enige tijd onderwerp van gesprek. De Duitse fabrikant zou de moderne A2 namelijk willen terugbrengen als auto’s volledig elektrisch en zelfrijdend worden.

   Groeibriljant

   De reden waarom de Audi A2 verkopen veel lager zijn dan je zou verwachten is dat de auto een groeibriljant is gebleken. In de jaren waarin hij van de band rolde was hij namelijk een stuk minder populair dan zijn concurrenten in deze klasse. Dit had volgens velen met zijn uiterlijk te maken. Dit viel de leiding van Audi enigszins tegen omdat juist aan het moderne design veel aandacht was besteed. Dat de A2 zulke goede prestaties leverde raakte daarom een beetje ondergesneeuwd.

   Klein aanbod

   Uiteindelijk zijn er ongeveer 180.000 Audi A2 verkopen gerealiseerd over de gehele wereld. Daarna werd de productie gestopt. Toch kun je de Audi A2 nog met grote regelmaat te koop aangeboden zien worden. Vaak gaat het dan wel om de wat oudere modellen. De eigenaren van het eerste uur kwamen er namelijk achter dat zij een zeer goede koop hadden gedaan. De zuinige A2 wordt daarom niet zo snel van de hand gedaan door zijn bezitter.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi A2 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl