advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Corsa
   • 5 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 11 min geleden
    Dacia Duster
   • 22 min geleden
    Skoda Octavia
   • 52 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Audi A4 verkopen

   De Audi A4 is de auto die misschien wel het meest tot de verbeelding spreekt van dit merk. Natuurlijk is ook de Audi TT een iconisch model, maar de A4 wordt minsten zo vaak ingezet in sportwedstrijden. Daarom is het ook zo’n bekend model en willen sportievelingen er graag in gezien worden. De Audi A4 is dan ook al enige jaren flink succesvol. Lees hier daarom meer over de Audi A4 en een aantal van zijn belangrijkste kenmerken.

   Audi A4 verkopen

   Audi A4 verkopen

   Langlopend project

   Voor de ontwikkeling van de Audi A4 is ruimschoots de tijd genomen. Op het moment dat hij voor het eerst van de band rolde was er namelijk al zeven jaar aan ontwerp en ontwikkeling aan vooraf gegaan. De eerste ideeën werden namelijk al in 1988 ontwikkeld terwijl hij in januari 1995 in de verkoop werd gebracht. Dat kwam vooral omdat men stapsgewijs te werk ging. De Audi A4 werd eerst van buiten, daarna van binnen en tenslotte als geheel ontwikkeld.

   Van sedan naar station

   Al snel bleken de Audi A4 verkopen niet tegen te vallen. Binnen twee jaar nadat de eerste modellen op de markt waren gebracht besloot Audi dan ook naast de sedan ook een stationwagen editie van de A4 op de markt te brengen. De Audi A4 modellen waren zowel in een tweewiel aangedreven versie als in de karakteristieke Audi Quattro-variant te krijgen. Bij Quattro-varianten werden de auto’s uiteraard voorzien van een vierwielaandrijving. Dit betekende dat de Audi A4 zowel praktischer als sportiever tegelijkertijd werd.

   Vijf generaties

   Hoewel de Audi A4 pas sinds 1995 op de markt is zijn er al vijf generaties verschenen van dit model. Dan worden de vier generaties van voorganger Audi 80 nog geeneens meegerekend. Het meest recente model is nog altijd gloednieuw. Terwijl ook van de vierde generatie nog altijd auto’s in de nieuw verkoop zijn. De occasionmarkt is ondertussen ook flink op gang gekomen met Audi A4 verkopen van verschillende generaties. Dat betekent dus dat er voor ieder wat wils te vinden is waar het om de Audi A4 gaat op dit moment.

   Wereldwijd sportsucces

   De introductie van de Audi A4 was voor de Duitsers een reden om terug te keren in de autosport. Dat deden ze dan ook in vele landen tegelijk in de zogenaamde touringcar kampioenschappen. Dit leverde in het verleden al vele kampioenschappen op in bijvoorbeeld Engeland, Duitsland, Australië en Zweden. Ook tegenwoordig doen de Audi A4 racemodellen het nog altijd goed in de verschillende kampioenschappen en wordt nog altijd om de prijzen gestreden. De kennis die hier is opgedaan heeft Audi gebruikt voor andere klassen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi A4 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl