Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 13 min geleden
  Audi Audi A6
 • 14 min geleden
  Mercedes-benz S 350 Cdi
 • 20 min geleden
  Lancia Lancia Delta
 • 29 min geleden
  Chevrolet Matiz
 • 47 min geleden
  Alko Amc-1 Mc35xa
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Audi A8 verkopen

De Audi A8 is het paradepaardje van het Duitse autobedrijf Audi. De A8 is een royale sedan die prima dienst kan doen als gezinsauto. Wil je jouw Audi A8 verkopen dan zal je er ook als tweedehands auto vaak nog een goede prijs voor krijgen. Als het gaat om een schadeauto of sloopauto dan kunt u het beste contact opnemen met een autosloper. Zij bieden vaak een prima prijs, omdat de onderdelen in veel gevallen nog bruikbaar zijn. Deze tweedehands onderdelen voor de Audi zijn geliefd bij garagebedrijven en klussers.

Audi A8 was het toppunt van innovatie

De Audi A8 werd geïntroduceerd in 1994. Het was toen de eerste auto met vierwielaandrijving, wat vooral op slechter wegdek een groot voordeel bleek te zijn. Daarnaast was de Audi A8 uniek omdat hij als eerste een volledig aluminium carrosserie en platform had, wat de auto een stuk lichter maakte dan zijn concurrenten van onder andere Mercedes en BMW. Twee jaar later, in 1996, werd de sportieve versie van de Audi A8 gepresenteerd, de Audi S8.

Audi A8 verkopen

Verschillende updates voor de Audi A8

De Audi A8 heeft sinds de introductie verschillende updates gehad. Het uiterlijk werd aan de eisen van de tijd aangepast, ook werden de specificaties van de motor verschillende keren verbeterd. De Audi A8 heeft een topsnelheid van 250 km/u, dit geldt zowel voor de benzineversie als de modellen die met een dieselmotor zijn uitgerust. Natuurlijk staat bij Audi ook de ontwikkeling niet stil als het gaat om hybride en elektrische auto’s, omdat dit nu eenmaal de toekomst is.

Een mooie vergoeding

Is jouw Audi A8 echt ‘rijp voor de sloop’? Dan wil je er natuurlijk alsnog een goede prijs voor krijgen. Een autosloperij kan een vrijblijvend bod doen. Je bepaalt zelf of je het accepteert of niet. Het bod wordt gedaan aan de hand van uw beschrijving en een aantal foto’s. Als je de geboden prijs voor uw Audi A8 accepteert dan kan de auto kosteloos worden opgehaald. Je krijgt bij een autosloperij vaak een hogere prijs dan als wanneer je de auto bij een garage achterlaat, bijvoorbeeld na een aanrijding of nadat blijkt dat reparatie duurder is dan de dagwaarde van uw auto.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi A8 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl