Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 43 min geleden
  Renault Laguna
 • 2 uur geleden
  Volkswagen Golf
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Kombi D 45 Kw Kampeerauto
 • 3 uur geleden
  Ford Focus
 • 3 uur geleden
  Opel Astra-g-cc
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Audi R8 verkopen

De Audi R8 is een race uitvoering van het bekende Duitse merk Audi. Een Audi R8 verkopen doet je waarschijnlijk niet graag, want dit is echt een auto voor de liefhebber en in de meeste gevallen wordt zo’n auto alleen verkocht als de auto niet langer betaalbaar is. Gelukkig is de Audi R8 is erg gewild vanwege de onderdelen, die vooral bij klussers maar ook bij garagebedrijven erg populair zijn. Afhankelijk van de staat van je Audi kun je er vaak nog een heel goede prijs voor krijgen.

De R-serie van Audi levert topprestaties

De Audi R8 wordt onder andere ingezet bij de 24 uur van Le Mans. Hier heeft deze auto dan ook diverse prijzen in de wacht gesleept. De Audi R8 accelereert van 0 tot 100 kilometer per uur in minder dan 5 seconden en heeft een topsnelheid van 300 km/u. Dit zijn uiteraard specificaties waar je op de Nederlandse wegen weinig aan hebt, maar toch is de Audi R8 ook in ons land populair onder liefhebbers.

Audi R8 verkopen

Verschillende updates van de Audi R8 sinds de introductie

De Audi R8 werd in 2007 geïntroduceerd. De auto wordt gebouwd door Quattro GmbH, dit bedrijf bouwt al vele jaren de sportmodellen van Audi, waaronder ook de RS serie. Had de eerste versie van de Audi R8 nog een topsnelheid van 300 km/u, latere edities haalden snelheden van 316 tot 330 kilometer per uur. De Audi R8 LMS GT3, bedoeld voor deelname aan races, werd gepresenteerd in november 2008. In latere modellen werden de topsnelheid en andere prestaties verder verbeterd om dit racemodel tot de allerbeste prestaties in wedstrijden te kunnen laten komen.

Wil je jouw (schade) Audi R8 verkopen?

Bezit je een Audi R8 met schade en wil je deze verkopen? Je kunt een autosloperij vrijblijvend om een bod vragen. Je ontvangt een bod naar aanleiding van een beschrijving en foto’s. Omdat het om een bijzondere auto gaat, moet er soms ter plekke naar de auto gekeken worden. Als je het bod op de Audi R8 accepteert kan deze gratis worden opgehaald en krijg je direct het overeengekomen bedrag en een vrijwaring.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi R8 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl