advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 48 min geleden
    Renault Megane
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Golf
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 9 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 9 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   BMW X3 verkopen

   De BMW X3 is een Duits automerk die voor het eerst in 2004 werd geproduceerd. Het is een vijfdeurs SUV. Deze grote auto is comfortabel voor iedere passagier, want er is extra beenruimte, je zit heerlijk en er is ook nog veel ruimte voor bagage. Daar kan wel 550 liter in. Het is een betrouwbare auto die maar liefst 1800 kilo kan trekken. Hij rijdt fijn, maar zijn broer de X5 rijdt een stukje plezieriger.

   Technische gegevens

   De BMW X3 is er in verschillende varianten. De nieuwste variant rijdt gemiddeld 1 op 17.9. Dat is relatief zuinig. Hij kan snel optrekken en weet binnen 8,5 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur te komen. Zijn topsnelheid ligt op 210 kilometer per uur. De aandrijving zit voor en achter.

   De BMW X3 Vroeger en nu

   De eerste versie van de BMW X3 was de E83. Deze werd in 2004 geproduceerd. De auto werd opgeleverd met drie benzinemotoren: een 2.0i met 150 pk, een 2.5i met 192 pk en een 3.0i met 231 pk. Daarnaast waren er ook dieselmotoren: een 2.0d met 150 pk en een 3.0d met 204 pk beschikbaar. In 2005 kreeg de 3.0d een nieuwe motor van 218 pk.

   In 2006 werd er besloten om de X3 een opknapbeurt te geven. Aan het uiterlijk veranderde er weinig, maar voornamelijk de motoren werden aangepakt. De benzinemotoren werden vervangen en kregen een hoger vermogen. De prijs nam, gelukkig voor de consument, weinig toe.  

   BMW X3 verkopen?

   Is het nu eigenlijk moeilijk om een auto snel te verkopen? Dat hangt ervan af hoe je het aanpakt. De BMW is een auto die bekendstaat om luxe en comfort en dat is wel iets wat je ook terugziet bij de X3. Je staat er niet alleen voor om de auto te verkopen. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken en heb je daar moeite mee? Rijd langs de autosloper in de buurt. Deze kan je meer informeren over hoe de verkoop kan gaan. Zij kunnen dit ook voor je regelen. Dan krijg je de waarde van de auto en weet je zeker dat je hem kwijt bent. Je auto kun je zelfs verkopen als er beschadigingen of mankementen zijn, of als deze zonder Apk-keuring is. Vraag gewoon even wat de mogelijkheden zijn.

   Schadeauto verkopen aan de autosloperij

   Is jouw BMW X3 een auto met schade? Is hij rijp als sloopauto? Of heeft hij alleen een koppakking lek? Of rijd je rond zonder apk? Voor de autosloperij is dit echter geen probleem. Via de website kun je een formulier invullen en beoordelen wij jouw schadeauto. Je weet gelijk wat deze nog waard is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW X3 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl