Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 4 min geleden
  Audi Audi A2
 • 33 min geleden
  Audi Audi A3
 • 44 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 44 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 50 min geleden
  Audi Audi A3
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

BMW Z4 verkopen

De BMW Z4 is een sportmodel van het Duitse merk BMW. ER zijn twee verschillende versies, de coupe en de roadster, de laatstgenoemde wordt het meest verkocht. Net zoals de Z3, de voorganger van de BMW Z4, werd ook dit nieuwere model geassembleerd in de BMW fabriek in South Carolina, USA. Een BWM Z4 verkopen, betekent meestal dat je interesse zult krijgen van een echte liefhebber, die de auto wil kopen om op te knappen of voor onderdelen. Autosloperijen zijn vaak ook zeer geïnteresseerd.

Meerdere versies en updates

Van de BMW Z4 werden twee verschillende coupe versies op de markt gebracht, de eerste vanaf en de tweede volgde twee jaar later. De BMW Z4 was verkrijgbaar in een 4- of 6-cilinder uitvoering. De tweede versie van de Z4 stond op een steviger chassis dan zijn voorganger de Z3. De auto werd daarmee ook meteen een stuk robuuster en daardoor ook geschikt voor het zwaardere werk. De BMX Z4 werd uitsluitend als benzineauto op de markt gebracht, er zijn geen dieselvarianten van en ook geen hybride uitvoeringen.

BMW z4 sloop

Onderdelen van de BMW zijn erg gewild

Als je een BMW Z4 heeft of één van de andere populaire modellen van dit gerenommeerde Duitse automerk, dan zijn de onderdelen daarvan zeer populair. Een BMW Z4 te koop aanbieden betekent dan ook vrijwel altijd dat je er een goede prijs voor kunt krijgen, zelfs als het gaat om een schadeauto of sloopauto.

Zo krijg je de beste prijs voor een BMW Z4

Ga je jouw BMW Z4 verkopen, dan wil je er natuurlijk een goede prijs voor krijgen. Je kunt uw auto aanbieden aan een autosloperij, deze zal een prijs bieden op basis van de staat van de auto en het aantal gereden kilometers. Stem je in met dit prijsvoorstel, dan kan de deal vaak dezelfde dag nog worden gesloten. De auto wordt door een autosloperij meestal gratis op locatie opgehaald.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW Z4 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl