advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 2 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 2 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   • 3 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Chrysler (Grand) Voyager verkopen

   Wat een heerlijke auto, ideaal om grote afstanden mee af te leggen met het hele gezin. De Amerikaanse Chrysler Voyager staat bekend om zijn comfortabele wegligging en was in 1984 een van de eerste MPV’s op de markt (toen onder de naam Dodge Caravan). Heerlijke stoelen, veel zitruimte, de automatische versnellingsbak en uiteraard ook zijn vermogen (benzine en dieselmotoren 2.5, 3.0 en 3.3L). Er is waarschijnlijk niemand die kan zeggen dat hij of zij nog nooit in een Chrysler Voyager heeft gezeten. Deze auto is inmiddels al in 5 generaties op de markt gebracht en ook Lancia heeft inmiddels haar Voyager op de markt. De moeders en vaders die er een hadden, waren zeer populair met schoolreisjes en kinderfeestjes en ook in de vakantie werd de Chrysler (Grand) Voyager helemaal volgepakt. Uiteraard mocht de dakkoffer daarbij niet ontbreken.

   Chrysler (Grand) Voyager verkopen

   Heb jij nog een Voyager (een Chrysler (Grand) Voyager of een Lancia Voyager), maar zijn je kinderen inmiddels de deur uit en heeft je vrouw er een hekel aan om die grote auto te parkeren op dat kleine parkeerplaatsje voor de supermarkt, dan wordt het tijd om hem te verkopen. Het wordt tijd om je Chrysler (Grand) Voyager over te dragen aan een ander gezin. Maar jij hebt er geen zin om al die schreeuwende kinderen van potentiele kopers over de vloer te hebben nu je ze zelf net de deur uit hebt. Heel begrijpelijk, de autosloperij doet het daarom graag voor je. Een autosloperij doet de laatste jaren namelijk veel meer dan alleen auto’s slopen, ze verkopen ook auto’s. Wanneer er in Nederland geen markt meer is voor een bepaald type auto zorgen autosloperijen er vaak voor dat ze in grote getalen worden geëxporteerd naar een land waar de prijs voor jouw (Grand) Voyager nog wat hoger ligt.

   Beschadigde Voyager

   Tegen een paaltje aan gereden omdat je zoontje zijn pakje drinken niet open kon krijgen of omdat hij zijn eerste woordjes riep, gelukkig zijn jullie er zelf ongedeerd vanaf gekomen. Helaas is je Chrysler beschadigd. Het is zowel voor jezelf als voor je kinderen niet meer veilig om in die auto te stappen en je gunt je kinderen toch echt wel een mooie toekomst. Wil jij daarom het liefst al je tijd besteden aan zwemlessen, tandjes wisselen en verhaaltjes voorlezen? Accepteer dan het mooie bod van de autosloperij om de schade aan jouw (Grand) Voyager te herstellen en de auto daarna voor je te verkopen. Kan jij lekker genieten van je kinderen en hoef je niet meer in die onveilige auto te stappen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Chrysler (Grand) Voyager verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl