advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 6 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 6 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 7 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Dodge Ram verkopen

   De Dodge Ram is een Amerikaans automerk. Het is een beest op de weg, in omvang en in geluid. In 1981 kwam deze auto voor het eerst in productie. Deze auto is een pick-up truck. Er zijn diverse modellen van deze auto voorbijgekomen. Wil jij weten wat voor features deze heeft en hoe je deze kunt verkopen? Lees dan verder.

   Features van de Dodge Ram

   Het leuke aan deze auto is dat je hem op afstand kan starten. Hij heeft een V8 motor met 396 pk en een 4×4 aandrijving. Er zijn elektrisch verstelbare pedalen en stoelverwarming is aanwezig voor de passagiers. De Europese navigatie zorgt dat je in Europa elk plekje kunt vinden. Dat is natuurlijk ideaal.

   Dodge Ram: van vroeger tot nu

   De eerste Dodge Ram kwam in 1981 uit. Er is ondertussen alweer een vierde versie in de maak. De naam Ram komt van een ornament dat in de jaren dertig en veertig op de motorkap van Dodge pick-up trucs te zien was. Voor deze Ram was er een Dodge D serie. De modelcodes zijn hetzelfde, alleen de aandrijving is wel veranderd. In de loop der jaren is de motor flink verbeterd. De I6 werd vervangen door de V6 en later zelfs door de V8. De nieuwste Dodge Ram versies kregen ook een antiblokkeersysteem en een krachtige 5,9 liter 6-in-lijn turbodiesel van Cummins.

   Dodge Ram verkopen

   Het interessante aan de Dodge Ram is dat het een Amerikaanse wagen is met een geïntegreerd Europees navigatiesysteem. Ideaal voor ons Nederlanders. Deze auto wordt gezien als monster op de weg. Heb jij er thuis nog één staan die je niet meer kunt gebruiken? En ben je op zoek naar iets anders? Bel dan met je plaatselijke autosloper. Die kunnen er namelijk nog wel wat mee. Je hoeft dan niet zelf achter de verkoop aan te gaan, maar krijgt vrijblijvend een offerte over de waarde van je Dodge Ram. Is deze beschadigd? Wellicht kunnen er bruikbare onderdelen verkocht worden.

   De autosloop helpt jou verder

   Schroom niet om contact op te nemen, want de sloperij helpt je verder met de verkoop van jouw oude auto! Een extra zakcentje kan natuurlijk nooit kwaad.  Heb jij nog een auto met schade staan? Valt jouw Dodge Ram  hieronder? Rijd je rond zonder apk? Voor de autosloperij maakt niets uit. Wij kijken naar de bruikbare onderdelen van jouw oude auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Dodge Ram verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl