advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Citroen Berlingo 1.9d 600
   • 2 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 3 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 4 uur geleden
    Opel Agila
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Fiat 500 verkopen

   Sinds Fiat jaren geleden besloot de 500 terug op de markt te brengen zitten ook de oldtimer Fiat 500 verkopen in de lift. Dit is zijn historie.

   Direct een Fiat 500 verkopen:

   Fiat 500 verkpen

   Wie aan een Fiat 500 denkt, denkt misschien aan die kleine auto’s die je tegenwoordig eigenlijk op iedere hoek van elke straat tegenkomt. De auto is razend populair. De auto heeft echter een veel langere geschiedenis. De auto is een echt icoon van de weg geworden. Zowel in de moderne, als in de oldtimer-variant.

   Tijdloze auto

   Een groot deel van het succes van de huidige reeks Fiat 500-modellen is te danken aan de klassieker die inmiddels al decennia lang meegaat. Dit is namelijk één van de meest tijdloze auto’s die ooit op de markt is gebracht. Dat komt vooral omdat de Fiat 500 handig in gebruik is. Het is een echte stadsauto waarmee het makkelijk manoeuvreren is. Dat de auto bijna dertig jaar niet werd geproduceerd veranderde niets aan die feiten. Het maakte de klassieke Fiat 500 misschien zelfs wel nog populairder.

   Motor achterin

   Bij het ontwerpen van de Fiat 500, halverwege de twintigste eeuw, was praktisch gebruik het belangrijkst uitgangspunt. Opvallend is dan ook dat juist om die reden werd gekozen om de motor achterin te leggen. Een idee dat in latere jaren, zelfs bij de Fiat 500, volledig verdwenen is. Dit idee werd overigens door verschillende fabrieken bedacht en was niet iets wat specifiek bij Fiat hoorde. Hetzelfde geldt overigens voor de suicide doors, deuren die andersom openen. Opnieuw een gebruik dat destijds praktisch was, maar sindsdien verdwenen is.

   Groeibriljant

   Hoewel het er in eerste instantie niet zo uitzag, ontwikkelde de Fiat 500 zich tot één van de populairste auto’s van Europa. De Fiat 500 verkopen vielen in het begin zelfs ronduit tegen. De eerste generatie van 1957 tot 1960 rolde maar 181.000 keer van de band. Daarna werd het echter steeds aantrekkelijker om een 500 aan te schaffen. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de auto bijna vier miljoen keer werd verkocht tussen 1960 en 1975. Dit overtreft de nieuwe Fiat 500 die sinds 2007 op de markt is nog altijd ruimschoots.

   Fiat 500 verkopen

   Bent u in het bezit van een nieuwe, een oude of een tweedehands Fiat 500? Verkoop deze dan aan de autosloperij of autosloop. Wij kopen uw sloopauto of schadeauto met of zonder apk of keuring.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Fiat 500 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl