advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 2 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 4 uur geleden
    Opel Agila
   • 5 uur geleden
    Kia Rio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Fiat Doblo verkopen

   De Fiat Doblò is van het automerk Fiat en wordt sinds 2001 geproduceerd in Bursa, Turkije. De auto wordt gezien als een bestelbus. Er zijn meerdere uitvoeringen van deze auto, zoals de break en de pick-up. Je kunt de auto vergelijken met de Renault Kangoo en de Citroën Berlingo.

   Fiat Doblò kopen

   Deze auto is slim, is praktisch en zit goed in elkaar. De Fiat Doblò rijdt lekker en is zeer geschikt als bedrijfsauto, maar ook als familieauto. Dus inzetbaar voor elke situatie die je maar kunt bedenken. Er is veel ruimte voor de inzittenden, het onderstel is goed en de besturing is perfect. Ook aan onderhoudskosten ben je weinig kwijt. Dus als je nog op zoek bent naar een fijne bestelbus, vergeet dan niet om de Doblò in acht te nemen.

   Fiat Doblò vroeger en nu

   De eerste versie van de Doblò is in 2001 geproduceerd. Die kwam met drie types: de S, SX en de ELX. Niet lang daarna volgde een variant daarop: een sloten bestelbus. In 2004 kwam de familie uitvoering: de Doblò Family. Deze kreeg al snel weer een vernieuwing. In 2010 werd een nieuwe generatie Doblò’s op de markt gebracht. Onder de naam Opel Combo wordt deze auto ook wel verkocht.

   Concurrentie van de Doblò

   Er zijn natuurlijk veel variaties op de bestelbus. Er zijn meerdere merken die een type bestelbus creëren, waarvan Fiat er één is. De Fiat Doblò is een reactie op de Renault Kangoo en de Citroën Berlingo. Dus daar ging de Fiat Doblò dan ook zeker de strijd mee aan. Toen in 2010 een nieuwe generatie van de Doblò op de markt kwam, wilde Fiat per se dat deze een stuk groter was en meer laadruimte zou krijgen. Vanaf 2012 wordt dit model ook als de Opel Combo verkocht.

   Fiat Doblò verkopen

   Interesse om je eigen Fiat Doblò te verkopen? Je kunt kiezen om dit zelf te doen, dan houd je alles in de hand. Maar je kunt ook informeren bij de plaatselijke autosloper. Zij kunnen een waardeoordeel geven over de oude auto en een inschatting maken van de verkoopprijs. Gaat het om een schadeauto? Wees niet gevreesd, ook dan kan de autosloper er wat mee. Een kapotte motor, een tweedehands auto, niets is te gek.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Fiat Doblo verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl