advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Opel Corsa
   • 10 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 16 min geleden
    Dacia Duster
   • 27 min geleden
    Skoda Octavia
   • 57 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Fiat Scudo verkopen

   Fiat is een automerk, opgericht in Turijn, Italië. En het model Scudo is de middelgrote bestelwagen van Fiat. Wat betreft model zit hij tussen de Doblò en de Ducato in. Hij lijkt verder erg op de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert. De eerste versie van de Scudo kwam in 1995 op de markt en de tweede generatie is zoals we hem nu kennen. Ook al zijn er hier en daar wel wat aanpassingen geweest door de jaren heen.

   Fiat Scudo kopen?

   Wie op zoek is naar meer ruimte, is bij de Fiat Scudo aan het juiste adres. Het is een praktische auto, biedt voldoende zitplaats aan passagiers en heeft ook veel laadruimte. Voorin in de cabine is het in verhouding met de passagiersruimte een beetje krap. Verder zeker een goede auto om te overwegen om te kopen, als je op zoek bent naar ruimte. Voor een kleine prijs kun je deze auto al kopen. Kijk zeker eens tweedehands, want er zijn veel mogelijkheden.

   Eigenschappen van de Fiat Scudo

   De Fiat Scudo is een MPV, dus voor meerdere doeleinden beschikbaar. Sommige mensen vinden zeven zitplaatsen onvoldoende en daarom is Fiat met een oplossing gekomen: zij bieden de Scudo ook aan als auto voor negen personen én hun bagage. Je kunt de Scudo krijgen met open laadbak, een verhoogd dak of zelfs een dubbele cabine. Ook zijn er mogelijkheden voor mindervalide mensen, die extra ruimte voor een rolstoel nodig hebben.  De motor is erg goed. Voorheen was er een keus tussen een vermogen van 69 pk en 109 pk. De tweede generatie Scudo heeft nieuwe JTD-motoren.

   Fiat Scudo verkopen

   Ben je in het bezit van een nieuwe, een oude of een tweedehands Fiat Scudo? Verkoop deze dan aan de autosloperij of autosloop. Het maakt niet uit of je autoschade heeft of niet, of deze met of zonder apk-keuring loopt. De autosloper kan de auto doorverkopen en geeft je geld voor de waarde van de auto. Of eventueel zelfs geld voor alleen maar losse onderdelen die nog bruikbaar zijn. Je hoeft je zelf niet druk te maken om de verkoop, dat wordt voor je geregeld.

   Schadeauto verkopen aan de autosloperij

   Is jouw Fiat Scudo nog helemaal goed? Dan kan het je nog heel wat geld opleveren. Maar rijd jij rond in een auto met schade? Denk dan niet gelijk dat hij niets meer waard is. Een oude auto met een kapotte motor, een verstoorde airconditioning of een koppakking die lek is, kan nog best wat opleveren. De autosloperij kan je betalen voor losse onderdelen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Fiat Scudo verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl