Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Ford Focus verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ford Focus verkopen".

Ford Focus verkopen

De Ford Focus heeft een assortiment van drie verschillende modellen. Zo heb je de station wagon, de vierdeurs Sedan en de vijfdeurs hatchback. De vele Ford fans zullen vast weten dat de Focus pas sinds 1998 op de markt is, veel later dan bijvoorbeeld de Fiesta, waarvan Ford fans al kunnen genieten sinds 1976. Dit maakt tevens dat er een aantal minder generaties bestaan van de Ford Focus. De Focus was eigenlijk vanaf het begin goed en dankzij het onderscheidende design, waren er ook weinig generaties nodig om de Ford Focus populair te houden. Pas in 2011 kwam de derde generatie van de Ford Focus op de markt. En na lange tijd afwezig te zijn geweest kwam in 2015 de Ford Focus RS terug, een van de sportiefste modellen van Ford volgens de kenners. Neemt niet weg dat alle Focus modellen van Ford een zeer sportieve wegligging hebben, wat ze geschikt maakt voor ieder type mens en (bijna) ieder type terrein.

Focus op een tweedehandsje

Wanneer je vindt dat je lang genoeg genoten hebt van je Ford Focus kun je ervoor kiezen om deze te verkopen. Hiervoor bestaan verschillende verkoopsites, ook kan je je auto inruilen voor een nieuwer model. Maar veel garages willen geen auto van een ander merk in hun garage hebben staan en geven daardoor een veel lager bedrag voor je Ford Focus dan hij eigenlijk waard is. Misschien heb je er wel nog nooit aan gedacht, maar ook autosloperijen willen je auto graag hebben. Zij slopen namelijk niet alleen auto’s, maar verkopen ook tweedehandsjes. Ook jouw Ford Focus is bij hen zeer welkom. Autosloperijen staan er tevens ook veelal om bekend auto’s te exporteren naar andere landen. Je hoeft dus niet altijd bang te zijn dat je je geliefde Ford Focus nog eens tegen komt en heimwee krijgt.

Beschadigde Ford Focus

Zat je te bellen of sms’en achter het stuur? Of bekeek je nog even dat grappige gifje dat je vriend net stuurde. Het is allemaal helaas geen excuus, je hebt een andere verkeersdeelnemer geraakt en je geliefde Ford Focus is beschadigd. Hopelijk is verder iedereen er goed vanaf gekomen en heb je je lesje geleerd. Het is heel begrijpelijk dat je van je beschadigde Ford Focus af wilt. Wij raden je daarom aan om contact op te nemen met een autosloperij, zij willen je Ford Focus graag hebben. Een zwaar beschadigde Ford Focus wordt door een autosloperij namelijk nog steeds geadoreerd om zijn niet beschadigde onderdelen. De waarde van deze onderdelen wordt bij elkaar opgeteld en dat is het bedrag dat jij ontvangt. Is je Ford Focus licht beschadigd, dan is de kans groot dat de schade herstelt kan worden, dan verkopen zij je Ford alsnog.

 

 

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl