advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Opel Corsa
   • 11 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 16 min geleden
    Dacia Duster
   • 27 min geleden
    Skoda Octavia
   • 57 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ford Galaxy verkopen

   De Ford Galaxy is niet hetzelfde als de Ford Galaxie. De Galaxy, met een Y dus, is de MPV die momenteel nog altijd in productie is. De Galaxie, met IE, is een oldtimer. Nu dit misverstand uit de weg is, kun je verder lezen over de Ford Galaxy, een echte gezinsauto die al meer dan twee decennia niet is weg te denken uit het Europese autolandschap. Wat maakt deze auto zo populair? En wat als je je Ford Galaxy verkopen wil?

   Ford Galaxy verkopen

   Ford Galaxy verkopen

   Wat is een MPV?

   Een MPV is een Multi Purpose Vehicle. Een auto die voor uiteenlopende doelen kan worden gebruikt dus. Dit kan bijvoorbeeld door dat het interieur verstelbaar is. Al blijkt in de praktijk dat hij vooral voor groepsvervoer wordt ingezet. Dit geldt zowel in de taxiwereld als in het gezinsleven. Een MPV wordt ook wel een minivan genoemd. De nadruk bij MPV’s zoals de Ford Galaxy ligt op veiligheid en comfort. Vaak is er ook veel aandacht besteed aan zuinigheid en duurzaamheid.

   Product van samenwerking

   De eerste generatie Ford Galaxy was de uitkomst van een samenwerking tussen twee autoproducten. Voor de ontwikkeling van de MPV werd namelijk ook gebruikgemaakt van de kennis van Volkswagen. Het is ook om die reden dat de Volkswagen Sharan en de Seat Alhambra uit dezelfde periode veel gelijkenis tonen met de Galaxy. In latere jaren werden steeds meert Ford elementen aan de Galaxy toegevoegd waardoor hij zijn eigen gezicht kreeg. Dit was een wens van Fordliefhebbers waaraan voldaan werd door de fabrikant.

   Een echte Ford

   De tweede generatie van dit model is volledig door Ford ontworpen en ontwikkeld. Dat komt omdat het samenwerkingsverband met Volkswagen al enige tijd niet meer bestaat. De Galaxy dient nu zelf vaak als voorbeeld voor iets nieuws. Zo heeft Ford bijvoorbeeld meer MPV varianten op de markt in de tussentijd. Dit is ook de acceptatie door de autobranche ten goede gekomen. De latere generaties van de Ford Galaxy worden beter beoordeeld dan de eerste generatie. Ook de verkoopcijfers laten een dergelijke ontwikkeling zien.

   De doelgroep van de Ford Galaxy

   Wie zij Ford Galaxy verkopen wil kan zich het beste richten op kopers waarmee hij zich kan identificeren. De Galaxy wordt voornamelijk gezocht door mensen die op zoek zijn naar een ruime maar veilige auto. Een auto met veel airbags en speciale , extra veilige stoelen. Als je iemand bent met een groot gezin of juist met de zorg voor oude mensen, dan weet je precies wat zij zoeken. De kans is namelijk groot dat jij je Galaxy destijds om precies dezelfde redenen hebt aangeschaft.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ford Galaxy verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl