advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Honda Stream verkopen

   Sinds 2000 komt de Japanse autofabrikant Honda met de Honda Stream. Dit is een compacte MPV, en is geschikt voor zakelijk en privé. De buitenkant zit tussen een MPV en SUV in en door zijn hoogte is het moeilijk om hem te categoriseren. Het is een ideale grote gezinswagen: betrouwbaar en degelijk en er is veel beenruimte.

   Honda stream kopen

   De Honda Stream is een mooie en krachtige auto, echt een geweldige wagen. Er is veel ruimte en op de derde rij is extra ruimte als je met meerdere personen op reis wilt. De 1.7i Vtec werkt goed, het verbruik is netjes met 1 op 13 in de stad en 1 op 16 op de snelweg. Hij rijdt maar liefst op zijn top 205 kilometer per uur. Het is een degelijke wagen waar je veel kanten mee op kunt.

   Honda Stream: Vroeger en nu

   De eerste generatie van de Honda Stream ging in Japan in de verkoop in 2000. Gebaseerd op de Civic met dezelfde chassis, alleen 10 centimeter langer. Dit is toegepast om meer beenruimte te creëren. De eerste generaties was beschikbaar met een 1.7L D17 motor en een 2.0L K20A. De auto werd geleverd met een automaat, al was een geschakeld versie wel beschikbaar. In 2003 kwam Honda met een DI 2.0 L K20B motor met een verbeterde brandstofefficiëntie. De motor loopt soepel en de auto rijdt gemiddeld 1 op 13.

   Offerte aanvragen voor je Honda Stream

   De Honda Stream is een zeer betrouwbare auto met meerdere mogelijkheden. Heb jij al je mogelijkheden wel gehad en ben je toe aan iets nieuws? Dan kun je ervoor kiezen om d auto te verkopen. Dit kun je zelf regelen, maar de kans is aanwezig dat de koper een andere prijs in gedachten heeft dan jij. Om achter de waarde van de auto te komen, kun je een offerte opvragen. Dit kan onder andere bij de lokale autosloper of via het formulier op onze website. Je krijgt van ons een bod terug en je kunt zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat of toch zelf gaat proberen de auto te verkopen.

   Honda Stream verkopen

   Rijd jij in een auto met schade? Mag deze verkocht worden? Een kapotte motor of een auto met versnellingsbak kapot kan ook nog veel geld waard zijn. Doe je oude auto dus niet zomaar weg, een auto met schade kan je nog best wel wat opleveren.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Honda Stream verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl