Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 6 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 15 min geleden
  Toyota Toyota Avensis Verso
 • 19 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 29 min geleden
  Opel Astra-g-caravan
 • 42 min geleden
  Opel Ampera
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

JDM Albizia verkopen

Bezit je een JDM Albizia en wil je die verkopen? Dan kunt je hem natuurlijk te koop aanbieden op een verkoopsite op internet. Maar particulieren kopen doorgaans geen aut0’s met schade of een sloopauto, tenzij het om een echte klusser gaat. En dan heb je nog het probleem van het transport. Het is vaak voordeliger en praktischer om een JDM Albizia te verkopen aan een autosloperij. Er zijn zelfs autoslopers die gespecialiseerd zijn in brommobielen.

Brommobielen blijven onverminderd populair

Brommobielen zijn sinds halverwege de jaren ’80 op de markt. JDM startte met de productie vanaf eind jaren ’90. De JDM Albizia en ook de JDM Titane en JDM City hebben een luxe uitstraling en doen niet veel onder voor een ‘gewone’ personenauto. Het enige verschil is de maximumsnelheid en het compacte model. Veel mensen besloten om een brommobiel te gaan rijden als alternatief voor de auto. Vooral ouderen die alleen nog voor de kortere afstanden de beschikking willen hebben over vervoer vinden een brommobiel een uitkomst.

Vervangende onderdelen voor de JDM brommobiel

Een JDM Albizia verkopen aan de sloop, betekent dat je autosloperijen de beschikking geeft over belangrijke onderdelen die erg gewild zijn. Daarom krijgt je er bij een autosloperij vaak nog een goede prijs voor. De prijs is gebaseerd op de nog bruikbare onderdelen van de brommobiel, daarom wordt bij verkoop gevraagd om een duidelijke omschrijving, de kilometerstand en een aantal goede foto’s. Aan de hand daarvan wordt er dan een bod gedaan.

Verkoop uw JDM Albizia als sloopauto

JDM Albizia als schade auto of als tweedehands brommobiel te koop? Neem dan zeker contact op met de autosloper. Je krijgt van een autosloperij vaak een hogere prijs dan van een garagehouder. Ook particulieren betalen vaak minder voor een minicar met schade. Zij hebben meestal alleen belang bij 1 of enkele onderdelen, bijvoorbeeld om hun eigen JDM Albizia te kunnen repareren.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "JDM Albizia verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl