advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 18 min geleden
    Volvo S40
   • 27 min geleden
    Peugeot Expert 229 L1h1 1.6hdi 16v-90
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 1 uur geleden
    Opel Agila
   • 1 uur geleden
    Citroen Xsara Picasso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ligier X-Too verkopen

   De Ligier X-Too is één van de oudere typen van dit merk brommobiel. De Ligier wordt geproduceerd in Frankrijk, het merk maakt onderdeel uit van Microcar, een ander bekend merk brommobielen. Heb je u een Ligier X-Too en wil je deze verkopen, dan kunt je hiervoor contact opnemen met een autosloper. Brommobielen zijn zeer populair bij alle autosloperijen, ook zijn er slopers die zijn gespecialiseerd in onderdelen voor een brommobiel.

   Ligier is een legendarisch merk

   Het merk Ligier kent in Frankrijk een rijke geschiedenis. Het werd in de jaren ‘70 van de vorige eeuw opgericht en produceerde onder andere Formule 1 auto’s die op sommige momenten redelijk succesvol waren. In de jaren 80 verdwenen de naam en het merk van het toneel in de hoogste klasse van het autoracen door een overname door Benneton. Ook in de 24 uur van Le Mans deed de Ligier mee en was ook daar succesvol.

   Gebruikte Ligier onderdelen zijn zeer gewild

   Als je een Ligier X-Too hebt, of een Ligier Nova, en je wilt of kunt hier niet langer in rijden, dan zijn er vaak nog veel onderdelen bruikbaar. Vanwege deze onderdelen wordt er voor een Ligier X-Too brommobiel vaak een goede prijs geboden, ook als het om een voertuig met schade gaat. Denk dus niet dat jouw Ligier niets meer waard is als je er een aanrijding mee hebt gehad, het kan in veel gevallen nog best positief uitpakken.

   Bied je brommobiel van Ligier te koop aan bij de autosloper

   Als je afstand wilt doen van uw Ligier X-Too dan kun je contact opnemen met een autosloperij om een bod te laten doen. Dit kan ook op afstand, aan de hand van een beschrijving en enkele foto’s. Het staat je uiteraard vrij om het bod wel of niet te accepteren. Als je akkoord gaat wordt de minicar kosteloos opgehaald, waarna je direct het overeengekomen bedrag overgemaakt krijgt. Vaak biedt een autosloperij een betere prijs dan een garagebedrijf. Informeren is dus altijd de moeite waard.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ligier X-Too verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl