Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Mazda Tribute verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mazda Tribute verkopen".

Mazda Tribute verkopen

De Japanse autofabrikant Mazda produceerde de Tribute tussen 2000 en 2001. Samen met Ford Motor Company werd de auto ontwikkeld. Hij lijkt op de Ford Escape, maar zat er qua prijs net iets onder. De auto kon je krijgen met voor- of achterwielaandrijving. Deze sportieve auto is een genot voor het ogen.

Stadswagen of terreinwagen?

Is de Mazda Tribute een terreinwagen of een stadsauto? Mazda kwam met de Tribute om te promoten als eerste terreinwagen. Hij lijkt op de Maverick (In de Verenigde Staten bekend onder de naam Escape) met zijn 3 liter V6. Japanse terreinwagens staan bekend onder zijn betrouwbaarheid en goede reputatie en de Tribute is daar er zeker één van. De auto is voorzien van moderne techniek. Ook al is de auto vrij klein, hij is wel breed en met een 2,3 liter benzinemotor met een vermogen van 150 pk is hij zeker een geslaagde versie van een terreinwagen.

Eigenschappen van de Mazda Tribute

Deze SUV, uit het lagere segment, heeft een gemiddeld vermogen van 122 pk. Hij heeft een viercilinder motor. De Mazda Tribute rijdt op zijn hardst 166 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt hij ongeveer 1 op 10. Dat is niet heel zuinig. De vijfdeursauto is handgeschakeld en heeft vijf versnellingen. In 10,7 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. Zoals al genoemd heeft de auto een voor- en achterwielaandrijving. De Tribute rijdt op benzine.

De Mazda Tribute wegdoen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe auto aan te schaffen? Wil je je Mazda Tribute wegdoen, maar nog geen idee hoe je dat regelt? Je hoeft tegenwoordig niet meer allerlei foto’s en advertenties op internet of in de supermarkt te plaatsen. Je kunt ook gewoon langs de plaatselijke autosloper gaan. Dit niet om je auto te laten slopen, maar om je kar te verkopen. De autosloper bekijkt de staat van je auto en doet een bod. Zo kun je snel en eenvoudig een leuk zakcentje over houden aan je auto. Je kunt ook het formulier op onze website invullen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend een bod van ons toegestuurd. Je kunt kijken of je hiermee akkoord wilt gaan.

Schadeauto verkopen aan de autosloperij

Wil jij je Mazda schadeauto verkopen aan de sloperij? Dat kan prima. Als de kapotte auto nog wat bruikbare onderdelen heeft naast een kapotte versnellingsbak, dan ben je van harte welkom. Met een auto zonder keuring kunnen we nog wel wat mee. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan en weet wat je oude auto nog waard is.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl