Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 3 uur geleden
  Audi Audi Tt
 • 4 uur geleden
  Kia Picanto
 • 4 uur geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 6 uur geleden
  Mazda Mazda 5
 • 6 uur geleden
  Opel Corsa-c
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Microcar MC2 verkopen

Een Microcar MC2 verkopen kan ook als het om een schade voertuig gaat. Deze brommobiel is namelijk erg geliefd bij sloopbedrijven. De Microcar is één van de populairste brommobielen in Nederland vanwege zijn prijs en prestaties. Daarom rijden er ook heel wat van rond. Als er een onderdeel vervangen moet worden, dan wil een garage zijn klant graag een goedkope oplossing bieden met een tweedehands onderdeel. Daarvoor wordt een beroep gedaan op de autosloperijen.

Microcar maakt mobiliteit bereikbaar voor een grote groep

Microcar is één van de pioniers op het gebied van brommobielen. De Franse producent maakt al vele jaren met succes deze 45 km auto’s, waarmee mag worden gereden zonder autorijbewijs. Er is wel een brommerrijbewijs nodig, het zogenaamde AM4 rijbewijs. Dit kan worden behaald door iedereen vanaf 16 jaar. Als u al een rijbewijs B heeft dan is dit uiteraard niet nodig en mag u zonder extra examens in een brommobiel rijden. Dankzij zijn redelijk grote actieradius is de brommobiel niet alleen populair bij senioren, maar ook onder andere leeftijdsgroepen.

Goedkope onderdelen kopen voor de Microcar MC2

Als jouw Microcar MC2 moet worden gerepareerd, dan wilt je natuurlijk dat de rekening zo laag mogelijk uitpakt. De garage kan bij een autosloperij proberen een tweedehands onderdeel te kopen voor uw Microcar. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Autosloperijen hebben onderdelen voor verschillende Microcars, niet alleen voor de MC2 maar ook voor de MC1, de Virgo en andere types. Vanwege kleine verschillen is het wel belangrijk het onderdeel voor het juiste type Microcar te bestellen.

Wil je jouw Microcar MC2 verkopen?

Bezit je een Microcar MC2 die als schadeauto of sloopauto wordt aangeboden? Dan kunt je contact opnemen met een autosloperij om deze een bod te laten doen. Het bod is uiteraard vrijblijvend, het verplicht je tot niets. Als je het een redelijk bod vindt en dit accepteert dan wordt de Microcar zo snel mogelijk opgehaald, uiteraard zonder extra kosten.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Microcar MC2 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl