advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 11 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 20 min geleden
    Opel Corsa
   • 22 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 28 min geleden
    Dacia Duster
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Nissan X-Trail verkopen

   De Nissan X-Trail is een auto van het Japanse automerk Nissan. De auto is een midsize SUV. De eerste variant van dit type kwam in 2001 op de markt. Er was toen een keus uit twee benzinemotoren en één dieselmotor. De Nissan X-Trail had destijds vierwielaandrijving. Inmiddels zijn er verschillende generaties voorbijgekomen en is er elke keer pogingen gedaan om de X-Trail te verbeteren.

   De generaties van de X-Trail

   Er hebben meerdere variaties plaatsgevonden op de Nissan X-Trail, de laatste generatie was overduidelijk een stuk groter. Serie 1 en 2 lijken erg op elkaar, maar nummer 3 is compleet veranderd, hoewel het uiterlijk toch wel een beetje lijkt op de voorgaande modellen en ook 2,5 liter motor is gebleven.  De eerste modellen van de X-Trail gingen de wereld over. Beginnend in Japan, werd de X-Trail al snel in Canada verkocht, de Filipijnen en veroverde toen het Verenigd Koninkrijk. De tweede serie ging een stuk sneller de wereld over. De laatste variant blijven ze updaten: een groter formaat, nieuwe features, een hybride versie.

   Concurrenten van de Nissan X-Trail

   De Nissan X-Trail heeft veel weg van de Qashqai, al is die wat kleiner. En lijkt ook wel iets op de Renault Kadjar. Voorheen was de X-Trail zeer geschikt om offroad te rijden, nu is de nieuwste versie meer een personenwagen. Een concurrent van deze X-Trail komt van Nissan zelf en is de Qashqai. Al biedt de nieuwe variant van X-Trail weer meer bagage- en stoelmogelijkheden. Andere merken die concurreren met deze mooie auto is de Mazda CX5 of bijvoorbeeld de Ford Kaya en Toyota gaat de strijd aan.

   Specificaties van de Nissan X-Trail

   Nu rijdt de X-Trail op 129 pk, heeft 4 cilinders en rijdt hij gemiddeld 1:20.4. Deze vijfdeursauto is handgeschakeld en bereikt zijn topsnelheid op 188 kilometer per uur. In de loop der jaren is de motor verbeterd, het aantal liters verhoogd en zijn er ook aan uiterlijkheden het een en ander aangepast.

   Schadeauto verkopen?

   Je vraagt je misschien af of het mogelijk is om een schadeauto of een auto met de motor kapot te verkopen is? De autosloper weet daar raad mee. Ze bekijken of deze onderdelen van de oude auto opnieuw gebruikt kunnen worden. Je krijgt een bedrag per onderdeel.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Nissan X-Trail verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl