Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Opel Combo verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Combo verkopen".

Opel Combo verkopen

De kleine bestelwagen van het Duitse merk Opel is een Combo. De Opel Combo concurreert met vergelijkbare bestelauto’s van andere modellen, zoals de Peugeot Partner, de Renault Kangoo, de Citroen Berlingo en de Volkswagen Caddy.

Sinds 1985 is de eerste variant op de markt, namelijk de Opel Combo A, die gebaseerd was op de Opel Kadett E. In 1994 volgde de Combo B (de diesel variant heeft Isuzu motoren), gebaseerd op de Opel Corsa B. In 2001 volgende de Combo C en ten slotte volgde de Combo Tour. De Combo Tour is eigenlijk een uitzondering in het eerder genoemde rijtje, omdat dit geen bestelbus, maar een gezinsauto is.

Benzine en diesel

De Opel Combo is in de loop der jaar ontwikkelt met verschillende motoren. Hoewel in Nederland weinig benzine varianten voorkomen, zijn er toch zeker benzine (DOHC) varianten op de markt gebracht. Dit zijn bijvoorbeeld de 1.4 en de 1.6. Van de Diesel (CDTI, DI en DTI) variant zijn er meer auto’s op de Nederlandse markt gebracht, o.a. de 1.3, de 1.76, de 1.7 en de 2.0.

Een compacte bestelbus met airco

De auto is tegenwoordig vooral populair als het om een een variant met airco gaat. In Nederland is eigenlijk iedereen gewend aan airco in zijn auto en om die reden is vooral de Combo met airco populair.

Opel Combo verkopen

Ben je in het bezig van deze bestelbus van Opel? Dan kun je deze verkopen in iedere staat. De autosloperij koopt namelijk alle soorten auto’s of het nu om een bestelbus gaat die nog de openbare weg op kan of om een oude auto met veel schade. Zelfs voor sloopauto’s kan nog een vergoeding worden betaald. Uiteraard is de vergoeding voor sloopauto’s lager dan die voor goede tweedehands auto’s. Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact op met een medewerker van de autosloperij. U kunt vrijblijvend een bod aanvragen.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl