advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 40 min geleden
    Ford Mondeo
   • 1 uur geleden
    Renault Twingo
   • 1 uur geleden
    Suzuki Wagon R
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Caddy
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Opel Frontera verkopen

   De Opel Frontera is een op de Isuzu Rodeo gebaseerde terreinauto van het Duitse merk Opel. In 1992 werd deze auto voor het eerst op de markt gebracht in twee variante, namelijk de 3-deursvariant met een korte wielbasis (de sport) en de 5-deursvariant met een lange wielbasis (de wagon).

   Diverse motoren

   De Frontera is geleverd met diesel en benzinemotoren. De benzinemotoren : 2.0, 2.4, 2.2 16v e en 3.2 V6 24v. De dieselmotoren: 2.3 TD, 2.5 TDS, 2.2 DTI 16V en de 2.8 TDi.

   Niet meer in productie

   In 2004 kwam er een einde aan het tijdperk Frontera. Sinds dat moment is er geen Frontera meer op de markt gebracht. De enige variant die Opel als alternatief in 2006 op de markt bracht is de Opel Antara. Deze lijkt echter niet op zijn voorganger en is gebaseerd op de Chevrolet Captiva.

   Frontera verkopen

   De Opel Frontera 4×4 terreinwagen is een wagen die ondanks zijn leeftijd nog steeds gewild is in binnen en buitenland. Om die reden kan er voor deze auto altijd een redelijke vergoeding worden betaald. De vergoeding die betaald wordt is natuurlijk wel afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Gaat het om een goede tweedehands auto, die nog apk keuring heeft en nog de weg op kan? Dan kan er een forse vergoeding worden betaald die al snel op kan lopen tot meer dan duizend euro. Gaat het echter om een sloopauto of auto met erg veel schade. Dan kan de waarde varieren van honderd tot enkele honderden euro’s.

   Gratis ophalen

   Hebt u interesse? Neem dan contact op met de medewerkers van de autosloperij. Zij zullen met u de auto bespreken en op basis van de informatie een bod uitbrengen. Soms zullen ze ook om wat foto’s vragen.

   Gaat u akkoord met het uitgebrachte bod? Dan kan uw auto in heel Nederland gratis worden opgehaald. U hoeft dus niet in de weer met een oprijwagen, aanhanger of bergingsbedrijf.

    

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Frontera verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl