Sloopauto verkopen? Bel ons op Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Opel Vectra verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Vectra verkopen".

Opel Vectra verkopen

Bij Opel was het rond de jaren 90 een ding om het ene model te vervangen door een soort gelijk model met een andere naam. Zo geschiedde ook in 1988 de Ascona, deze werd vervangen door de wel bekende Opel Vectra. Na een aantal upgrades en facelifts moesten we helaas in 2009 alweer afscheid nemen van de Vectra, toen werd hij vervangen door de nu populaire Opel Insignia. Heb je dus nog een Opel Vectra op naam staan, dan heb je iets unieks. Niet iedereen houdt echter van een oudje, maar echte kenners kunnen de Opel Vectra nog waarderen en ook vanwege de nog goed werkende onderdelen is de Vectra als tweedehandsje nog een populaire auto.

Beschadigde Opel Vectra

We hadden het net al even over de populaire nog goed werkende onderdelen van een Opel Vectra. Is jouw Vectra zwaar beschadigd? Dan hoeft de moet je dus niet direct in de schoenen te zakken. Autosloperijen hebben namelijk wel degelijk interesse in jouw beschadigde Opel Vectra.

Ook lichte schade wekken de interesse van een autosloperij, zij knappen de schade op en verkopen de auto dan door. Heb jij geen gedoe met een of andere verkoopsite, maar wel je geld. En de autosloperijen hebben weer een leuk klusje. Het bedrag dat je ontvangt is niet direct veel lager, je ontvangt de waarde van de auto, min de winstopslag en de reparatiekosten. Net zoveel dus als bij iedere andere garage.

Opel Vectra verkopen

Gun jij je Opel Vectra liever aan een liefhebber of zie je het liefst alle Opel Vectra het land uit verdwijnen? Dan doe je er slim aan je Opel Vectra aan te bieden bij een autosloperij. Autosloperijen zijn namelijk een van de grootste exporteurs van auto’s naar het buitenland. Maar ook in Nederland verkopen ze tweedehands auto’s. Er wordt dus niet alleen gesloopt, alle nog goed werkende modellen worden gekoesterd en door verkocht. Ze vinden het leuk om af en toe een nog een goede staat verkerende Opel Vectra te verkopen aan een échte Opel fan. En jij bent van je auto af, dat is dus een win, win, win situatie.

 

 

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl