Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Renault Kangoo verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Kangoo verkopen".

Renault Kangoo verkopen

Het Franse autobedrijf Renault kwam in 1997 met de introductie van de Renault Kangoo. Het is een MPV en dus voor meerdere doeleinden geschikt. Hij ziet eruit als een bestelwagen. Hij is beschikbaar in een 4×4 versie, dus op slechte wegen heeft de auto een betere grip. Er is ook een grotere versie van de bestelwagen beschikbaar en er is een pick-up variant. Deze laatste wordt alleen in Nederland en in Zweden te koop aangeboden.

Concurrentie onder auto’s

Een concurrent van de Renault Kangoo is de Volkswagen Caddy. Ze lijken wel redelijk op elkaar. De Kangoo verbruikt minder brandstof dan de Caddy en heeft minder CO2-uitstoot. De Volkswagen Caddy heeft een vermogen van 68 pk, terwijl de Renault Kangoo een vermogen van 105 pk heeft. Dat verschil is nogal groot. De Kangoo trekt in 12,4 seconde op van 0 tot 100 kilomter per uur en de Caddy doet daar 19,6 seconde over. Ook ligt de topsnelheid van de Kangoo hoger dan de Caddy.

Technische gegevens van de Kangoo

Renault is de afgelopen jaren flink bezig geweest om de Renault Kangoo te ontwikkelen en te verbeteren. De eerste versie van de Kangoo kwam met een 1,2 liter met 60 pk aan vermogen. Ook kwam er een versie met een 1,2-16V met 55 kW/75 pk, maar tijdelijk ook een 1,4 met 55 kW/75 pk. De top was de Kangoo met een 1,6 met 70 kW/95 pk.  Aanvankelijk was er een 1,9 liter diesel met 47 kW/63 pk of 59 kW/80 pk. In 2001 kwam Renault met twee 1,5 liter dCi’s met 48 kW/65 pk en 59 kW/80 pk. In 2003 gingen de oude Diesels van de markt.

Staat van de Renault Kangoo

Renault Kangoo is een goede bestelauto en geschikt voor meerdere doeleinden. Heb jij je doel bereikt met de Kangoo en is het iemand anders beurt om zijn of haar droom waar te maken? Verkoop dan nu je auto via autosloperij.nl. Vul vrijblijvend het formulier in, wij ontvangen en beoordelen jouw auto. We sturen je een bod toe die wij aan ons waardeoordeel plakken. Ben je het ermee eens? Dan plannen we een afspraak om de auto gratis op te halen en krijg je ter plekke je bedrag van ons.

Auto tweedehands verkopen?

Is je auto tweedehands en mankeert er wel wat aan? Gaat het om een schadeauto die bijvoorbeeld en koppakking lek heeft? Of is het een oude auto die naar de sloop moet? Er is geen auto waarmee je niet aan kunt zetten bij een lokale autosloper. Je weet gelijk of jouw oude auto nog iets waard is.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl