advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 6 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Renault Trafic verkopen

   De Renault Trafic is een bestelwagen en komt uit Frankrijk. Er zijn verschillende versies geweest van deze auto: met een 4×4 aandrijving, een verhoogd dak, een verlengd chassis. Alhoewel de auto al decennia bestaat, is hij zo nu en dan toch verbeterd. Je ziet zo nu en dan wel zo’n grote auto, maar wist je al dat deze al meer dan 30 jaar op de markt was?

   Technische gegevens van de Trafic

   De oude Renault Trafic heeft een Douvrin-motor. Dat houdt is dat het een viercilinder in lijnmotor was. Hij rijdt op diesel en heeft een vermogen van 65 pk. De wat nieuwere versie heeft een andere indeling. Het motortype waarbij we bij deze auto over praten is de I 4 en de Trafic heeft een Dieselmotor. Er wordt gebruikt gemaakt van een voorwielaandrijving. In maar liefst 17 seconde trekt deze auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. De topsnelheid van deze Trafic ligt op 160 kilometer per uur.

   Variatie op de markt

   Er zijn sinds zijn beginjaren (in 1980 al) meerdere varianten op de markt gekomen. Het uiterlijk werd verbeterd en de motoruitvoering qua vermogen en verbruik ook. De eerste generatie was een Renault 1721, ook wel verkocht als Opel Arena. In de loop der jaren ging het uiterlijk er beter uitzien en werd de motor onder andere aangepast. De tweede generatie is bekend onder de naam Nissan Primastar en Opel Vivaro. De huidige versie wordt ook wel Fiat Talento of Opel Vivaro genoemd. Deze nieuwe versie heeft een betere motor.

   Trafic in de verkoop?

   Over het algemeen genomen is de Trafic een goede auto, duidelijke koplampen, sterk en stoer uiterlijk. Je kunt het stuur verstellen en het is een goede bak om mensen in te vervoeren. De Renault Trafic is een grote auto waar veel personen in kunnen zitten. Het voordeel van deze auto, is dat de waarde hoog ligt. Dit heeft onder andere te maken met het gewicht van de auto.

   Auto met schade

   Heeft jouw oude auto schade? Gaat het om een kapotte auto is er een koppakking lek? Of de oude auto nu een auto met schade is of zonder apk, dat maakt voor de autosloop niets uit. Kijken doen we toch wel en wie weet wordt aan de losse onderdelen nog een leuk prijsje verbonden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Trafic verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl