advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 21 sec geleden
    Suzuki Alto
   • 8 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 15 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 24 min geleden
    Opel Corsa
   • 27 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Renault Zoe verkopen

   In 2013 verscheen de Renault ZOE op de markt. Dit is een compacte elektrische auto, die rijdt op een lithium-ion-accu en een elektromotor. De auto heeft een kachel met warmtepomp, zodat de actieradius bij koud weer niet achteruitgaat. Sinds 2016 beschikt de ZOE over een 40 kWh-accu. De theoretische actieradius ging daarmee van 160 kilometer naar 400 kilometer, als de accu helemaal vol is. Het opladen van de accu gebeurt via een Caméléon-systeem. De auto kan daarmee zelfs aan een gewoon stopcontact worden opgeladen, hoewel dat natuurlijk wel langer duurt dan bij een laadpaal. De Renault ZOE is leverbaar in vier verschillende varianten: Entry, Life, Intens en BOSE. De ZOE is onder andere goed te vergelijken met de Nissan Leaf.

   Renault Zoe verkopen

   Renault ZOE naar de autosloperij brengen

   Als je Renault ZOE helaas total loss verklaard is, rest er maar één mogelijkheid: de autosloperij. Hoewel elektrische auto’s vrij nieuw zijn, kun je deze ook gewoon inleveren bij een autosloopbedrijf. Toch is het goed om eerst contact op te nemen met verschillende autosloperijen en hen te vragen of ze je ZOE willen kopen. Je kunt dan meteen vragen wat ze je voor de auto willen geven. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je auto en kun je een goede keuze maken. Heb je een goed bod gekregen? Dan lever je de auto in en ontvang je het geld en het vrijwaringsbewijs.

   Tip: is je Renault Zoe niet-rijdbaar en wil je hem liever niet zelf brengen? De meeste autosloperijen bieden een (gratis) ophaalservice.

   Elektrische onderdelen zijn geld waard

   Het goede nieuws is dat onderdelen van een elektrische auto vaak een hogere waarde vertegenwoordigen dan die van een brandstofauto. Je ZOE wordt bij de autosloperij helemaal uit elkaar gehaald door de medewerkers van de sloop. De goede onderdelen worden vervolgens weer doorverkocht. Het hangt er natuurlijk wel vanaf in hoeverre je auto beschadigd is, maar goede onderdelen zijn altijd nog een mooi bedrag waard. Je kunt je auto trouwens ook tweedehands verkopen aan de autosloperij. De waarde van je ZOE wordt bepaald op basis van informatie die jij geeft en foto’s van de auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Renault Zoe verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl