advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 58 sec geleden
    Suzuki Alto
   • 9 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 16 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 25 min geleden
    Opel Corsa
   • 27 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Seat Ibiza verkopen

   De Seat Ibiza is auto die in Nederland veel voorkomt. Sinds 1984 is deze Duitse auto in vijf generaties op de markt gebracht. De nieuwste generatie is van 2017. De hatchback is goed voor 40% van de verkopen van het merk. Tijdelijk is er trouwens ook een sedan versie van de Ibiza op markt geweest, namelijk de Cordoba. Deze auto werd in 1994 voor het eerst gemaakt. Opvallend is dat er sinds de vierde generatie van de Ibiza geen Cordoba meer wordt gemaakt.

   Diesel en benzine

   De Ibiza is leverbaar in verschillende modellen, zoals de 1.0, de 1.4, de 1.6 en de 1.8 bezine, maar ook de 1.2, 1.4, 1.6, 1.9 en 2.0 diesel. De duurste varianten heten bij de benzine auto’s CUPRA of FR en bij de TDI FR.

   Stationwagon

   Pas in 2010 werd de eerste stationwagon van de Ibiza op de markt gebracht. De Ibiza ST was een Ibiza uit de vierde generatie en is 18 centimer langer dan de hatchback versie.

   Seat Ibiza verkopen

   In het bezit van zo’n Seat Ibiza en wilt u deze verkopen? Dan kunt u de auto aanbieden bij de sloperij. De autosloperij koopt auto’s in alle staten, dus tweedehands auto’s, sloopauto’s, schadeauto’s en kapotte auto’s. Het maakt niet uit of de auto apk gekeurd is of niet meer.

   Wat is mijn Seat Ibiza waard?

   De Seat Ibiza is een auto van Duitse afkomst. Auto’s van Duitse afkomst, zoals bijvoorbeeld ook auto’s van BMW en Volkswagen staan wereldwijd bekend als betrouwbaar. Om die reden is de restwaarde vaak net wat hoger dan de bijvoorbeeld de restwaarde van Franse auto’s. Echter, de staat waarin de auto verkeert is altijd de voornaamste bepaler van de waarde van een auto. U kunt met een medewerker bespreken hoe uw auto er aan toe is en op basis daarvan zal worden bepaald hoeveel er kan worden betaald voor de auto.Een bod is altijd vrijblijvend en u bepaalt zelf of u akkoord gaat. U auto kan gratis worden opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Seat Ibiza verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl