Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Toyota Auris verkopen

In 2007 werd de Toyota Auris geïntroduceerd. Dit is een compacte auto van autofabrikant Toyota. De naam Auris komt uit het Latijn en betekent goud. De Auris heeft twee versies: een driedeurs en een vijfdeurs hatchback is beschikbaar. Er is ook sedan versie, maar die wordt verkocht onder de naam Corolla. Deze is niet meer te verkrijgen in Nederlands sinds 2010. In 2013 is er een stationwagen gekomen.

Eigenschappen van de Toyota Auris

De Auris heeft een automatisch climate control, er is airconditioning aanwezig en heeft een park-assistent die je helpt parkeren. Er is led daglichtverlichting en een innovatief dashboard. De stoelen zitten erg comfortabel en er is een geavanceerd veiligheidssysteem aanwezig. Er is trouwens ook een hybride versie van deze auto beschikbaar. De auto rijdt op benzine, heeft een viercilinder motor en een voorwielaandrijving. Binnen 11 seconde trekt hij op van 0 tot 100 kilometer per uur. Hij rijdt erg zuinig, gemiddeld 1 op 27.8. Dat is natuurlijk perfect. De topsnelheid van de Auris ligt op 180 kilometer per uur.

De Toyota Auris vroeger en nu

De eerste auto van de Toyota Auris was 4,22 meter lang. De auto kon in totaal 761 liter bagage kwijt (wanneer de achterbank is ingeklapt). De auto heeft maar liefst negen airbags. Bij een Euro CAP-test kreeg de Auris vijf sterren. De Auris was oorspronkelijk beschikbaar met een 1.4 en 1.6 liter VVT-i benzinemotor en een 1.4, 2.0 en 2.2 liter D4D dieselmotor. In 2009 werd de 1.4 liter benzinemotor vervangen door een nieuwe 1.3l motor van 101 pk. Ook de dieselmotoren werden gewijzigd. Toyota wilde dat de auto’s zuiniger en milieuvriendelijker waren Ook werd een hybride versie van de Auris gelanceerd. Deze is uitgerust met dezelfde 1.8 liter benzinemotor die ook in de Toyota Prius zit.

De Toyota Auris verkopen

De Toyota Auris is een prettige auto die zeer fijn rijdt. Hij is modern van de buitenkant en comfortabel vanbinnen. Een prima auto om te kopen. Heb jij nog deze auto thuis staan en doe je er niets meer mee? Weet je niet hoe je de auto het best kunt verkopen? Je hoeft namelijk geen moeite te doen om uitgebreid foto’s van de auto te maken en deze op verschillende sites te zetten. Je kunt een offerte opvragen via de website (vul het formulier in) of ga langs een lokale autosloper. Deze kan je een bod geven op basis van de waarde van de auto.

Schadeauto verkopen aan de autosloperij

Toyota schadeauto verkopen? Dat kan via de autosloperij. Of de schadeauto nou een kapotte motor heeft of een kapotte versnellingsbak? Dat maakt niets uit voor ons. Kom langs en bespreek de opties. Wie weet kunnen we wat voor jou en je auto met schade betekenen.

Toyota Auris verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota Auris verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl