Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Toyota MR2 verkopen

De Toyota MR2 is een tweepersoonsauto. De motor ligt in het midden en de MR2 heft een achterwielaandrijving. Het is een sportwagen, ontwikkeld door Toyota in 1984. De auto is met verschillende namen op de markt gekomen: van de MR2 tot aan de MR2 Spyder en Roadster. In het Engels wordt de auto vaak Mister Two genoemd.

Eigenschappen van de Toyota MR2

De auto kent diepe stoelen en een leren stuur. Dat rijdt wel prettig. De versnellingspook ligt goed onder handbereik. De auto ziet er sportief en leuk uit. Hij is klein van formaat. De auto trekt relatief snel op, rijdt snel en doet wat de bestuurder wil. De motor is niet lawaaierig, zelfs niet als je het dak open hebt of op de snelweg rijdt, hoor je vrij weinig. Dus ook op vakantie kun je goed met de auto reizen.

Concurrentie van de Toyota MR2

Directe concurrentie van de Toyota MR2 is de Mazda MX5. Beide auto’s zijn sportieve cabrio’s. De Mazda verbruikt minder brandstof en heeft iets minder CO2-uitstoot. De MX5 heeft een groter motorvermogen en trekt sneller op dan de MR2. De Toyota MR2 rijdt zeer behendig en voelt alsof hij meer direct reageert dan de Mazda MX5.

Toyota MR2 kopen

Als je van autorijden houdt, dan zit je met de MR2 helemaal goed. Elke rit is weer een beleving op zich en genieten zal je zeker. Ook qua prijs doet hij niet onder. Hij rijdt erg lekker en is een mix tussen de Porsche Boxter en de Lotus Elise. Je bent gegarandeerd van een goede auto.

Toyota MR2 beschadigd maar wel verkopen

Als je een Toyota MR2 hebt en dit is een auto met schade, dan kun je daar iets aan laten doen. Dat kost vaak veel geld. Je kunt ook langs de plaatselijke autosloper gaan. Die sloopt niet gelijk de schadeauto, maar bekijkt of er nog bruikbare onderdelen zijn. Deze kan hij gebruiken voor andere auto’s met schade. Ook kunnen ze goede onderdelen in jouw schadeauto zetten en deze dan bijvoorbeeld verkopen. Je krijgt een bedrag voor de waarde van de onderdelen. Zo weet je precies wat jouw oude auto nog waard is.

Toyota MR2 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Toyota MR2 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl