Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volkswagen Caddy verkopen

Wie aan een kleine bestelbus denkt, denkt waarschijnlijk aan de Volkswagen Caddy. Deze auto, die al sinds 1983 op de Nederlandse wegen te vinden is, is bekend bij heel veel mensen. Hoewel deze auto oorspronkelijk uit Duitsland komt, wordt deze momenteel alleen nog in Poznan in Polen gemaakt. De geschiedenis van de auto bestaat uit 4 generaties.

Geschiedenis Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is op de markt gekomen in 4 verschillende versies. Namelijk, MK 1 sinds 1984, MK2 sinds 1995 (een grappig feit is dat exact dezelfde auto ook onder de Seat Inca werd verkocht), MK3 sinds 2004 en MK4 sinds 2010. De MK4 is het model wat nog steeds te koop is op dit moment.

Verschillende varianten

De Caddy is voornamelijk in dieselvarianten op de markt gebracht. Onder andere met een SDI en een TDI motor. De verschillende varianten zijn bijvoorbeeld de 1.4, de 1.6 en de 1.9. Sommige Caddy’s zijn zelf omgebouwd tot kampeerwagens.

Volkswagen Caddy Combi

Een unieke variant is de Caddy Combi. Deze personenvariant is geleverd met benzine en met dieselmotoren. In sommige landen wordt deze auto ook wel Caddy Life genoemd.

Caddy naar de sloop

Ben je in het bezit van een Volkswagen Caddy sloopauto? Dan kun je hiervoor terecht bij de sloperij. De autosloperij demonteert deze auto volledig en een groot gedeelte van de auto onderdelen kan worden hergebruikt. Dat komt omdat de Caddy een populaire bestelbus is. De restwaarde is daarom redelijk en vaak kan een goede vergoeding worden betaald.

Caddy verkopen

Wilt je je Volkswagen Caddy via de website verkopen? Dat werkt erg gemakkelijk. Laat je kenteken en je gegevens achter of neem direct telefonisch contact op. Op basis van uw kenteken kan informatie over de auto worden achterhaalt, zoals het bouwjaar en de motorinhoud. Met behulp van enkele vragen wordt uiteindelijk een bod uitgewerkt en uitgebracht. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. De vergoeding varieert van enkele tientjes voor echte slopers tot duizenden euro’s voor tweedehands Caddy’s.

Volkswagen Caddy verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Caddy verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl