advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 38 min geleden
    Renault Megane
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Golf
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 8 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 9 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volkswagen Caddy verkopen

   Wie aan een kleine bestelbus denkt, denkt waarschijnlijk aan de Volkswagen Caddy. Deze auto, die al sinds 1983 op de Nederlandse wegen te vinden is, is bekend bij heel veel mensen. Hoewel deze auto oorspronkelijk uit Duitsland komt, wordt deze momenteel alleen nog in Poznan in Polen gemaakt. De geschiedenis van de auto bestaat uit 4 generaties.

   Geschiedenis Volkswagen Caddy

   De Volkswagen Caddy is op de markt gekomen in 4 verschillende versies. Namelijk, MK 1 sinds 1984, MK2 sinds 1995 (een grappig feit is dat exact dezelfde auto ook onder de Seat Inca werd verkocht), MK3 sinds 2004 en MK4 sinds 2010. De MK4 is het model wat nog steeds te koop is op dit moment.

   Verschillende varianten

   De Caddy is voornamelijk in dieselvarianten op de markt gebracht. Onder andere met een SDI en een TDI motor. De verschillende varianten zijn bijvoorbeeld de 1.4, de 1.6 en de 1.9. Sommige Caddy’s zijn zelf omgebouwd tot kampeerwagens.

   Volkswagen Caddy Combi

   Een unieke variant is de Caddy Combi. Deze personenvariant is geleverd met benzine en met dieselmotoren. In sommige landen wordt deze auto ook wel Caddy Life genoemd.

   Caddy naar de sloop

   Ben je in het bezit van een Volkswagen Caddy sloopauto? Dan kun je hiervoor terecht bij de sloperij. De autosloperij demonteert deze auto volledig en een groot gedeelte van de auto onderdelen kan worden hergebruikt. Dat komt omdat de Caddy een populaire bestelbus is. De restwaarde is daarom redelijk en vaak kan een goede vergoeding worden betaald.

   Caddy verkopen

   Wilt je je Volkswagen Caddy via de website verkopen? Dat werkt erg gemakkelijk. Laat je kenteken en je gegevens achter of neem direct telefonisch contact op. Op basis van uw kenteken kan informatie over de auto worden achterhaalt, zoals het bouwjaar en de motorinhoud. Met behulp van enkele vragen wordt uiteindelijk een bod uitgewerkt en uitgebracht. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod. De vergoeding varieert van enkele tientjes voor echte slopers tot duizenden euro’s voor tweedehands Caddy’s.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Caddy verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl