advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Suzuki Alto
   • 15 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 22 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 31 min geleden
    Opel Corsa
   • 33 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volkswagen Passat verkopen

   De Volkswagen Passat is misschien wel de auto die al jaren het meest brede publiek aanspreekt. De Volkswagen Passat is namelijk zowel voor Volkswagenliefhebbers als voor Audirijders interessant gebleken. Dat komt omdat er een aantal kruisverbanden tussen Volkswagen en Audi in de Passat het best tot uiting komen. Het is ook de reden waarom de Passat al zo lang overleeft in het voortdurend veranderende landschap van de auto-industrie. De geschiedenis van de Passat is dan ook zeer interessant te noemen.

   Volkswagen Passat verkopen

   Volkswagen Passat verkopen

   Gedeelde ondergrond

   Audi ontstond nadat Volkswagen een aantal kleinere fabrieken had overgenomen. Volkswagen kon de techniek van die kleine fabrieken echter ook voor zijn eigen auto’s gebruiken. En dat deed het ook. Zo kan het dus dat je bij de oudere modellen van de Passat en van de Audi 80 of Audi A4 veel overeenkomsten kunt herkennen. Bijvoorbeeld het onderstel waarop de auto rust. Die is bij een aantal generaties exact gelijk. Tegenwoordig zijn de modellen ieder meer een eigen kant opgegaan. Maar de gedeelde basis is niet te ontkennen.

   Achtste generatie

   Dat de Passat niet meer weg te denken is van de Nederlandse wegen blijkt wel als je kijkt naar de huidige reeks. Dit is namelijk al de achtste generatie van dit model. Omdat die achtste generatie nog maar net in productie is gegaan kun je er zeker van zijn dat je ook de komende jaren nog altijd de Passat zal blijven zien. Het ligt in de visie van Volkswagen om dat wat goed werkt niet zomaar te vervangen. Daarom blijft men de modellen die het al lang in productie heeft liever verbeteren.

   Volkswagen Passat verkopen

   Nog altijd verbanden

   Ook tegenwoordig zie je weer verbanden tussen de Passat en andere modellen van Golf en Audi terug. Zo werd voor de nieuwe hybride Passat bijvoorbeeld een batterij gebruikt die ook al in de Volkswagen Golf en de Audi A3 werd gebruikt. Ook wordt de Passat in steeds meer uitvoeringen uitgebracht. Van sportmodel tot stationwagen en een model dat zeer dicht bij SUV’s komt. Ook hier gebruikt Volkswagen technieken voor die het uit de sport- en SUV-modellen van andere Volkswagens en Audi’s haalt.

   Als je je Passat wilt verkopen

   Hoewel al deze dwarsverbanden en technologische vooruitgang zeer interessant is gaat het natuurlijk maar om één ding. Uiteindelijk is de Passat gewoon een fijne gezinsauto waar je graag in op stap gaat. Hier ben je niet alleen in. Veel autorijders denken er hetzelfde over. De Passat is daarom ook nog altijd populair op de tweedehandsmarkt. De Passat is immers een auto die aan alle wensen van gezinshoofden voldoet. Je Passat zal waarschijnlijk snel een nieuwe eigenaar hebben.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volkswagen Passat verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl