Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Volvo V40 verkopen

De Volvo V40 is een stationwagen. Het Scandinavische uitziende model bieden comfort en veiligheid. De auto bestaat pas sinds 2012, al is er wel al een ouder model: Volvo V40 Classic. Deze is geproduceerd tussen 1995 en 2004. De auto heeft een Amerikaanse uitstraling, omdat deze eigenlijk bedoeld was om in de Verenigde Staten te verkopen.

De specificaties van de Volvo V40

De auto is te kiezen in een Benzine of een Dieselmotor. De motor heeft een vier cilinder turbo en de V40 heeft en voorwielaandrijving. De auto heeft een vermogen van 122 pk tot modellen die doorgaan tot een vermogen van 152 pk. Afhankelijk van het type Volvo V40 trekken de auto’s tussen de zes en tien seconde op van 0 tot 100 kilometer per uur. De topsnelheid ligt gemiddeld op 205 kilometer per uur, maar ook dit is afhankelijk van de variant van de V40.

Tweedehands Volvo V40

Heb jij thuis nog een Volvo V40 staan en heb je daar je beste tijd al wel uitgehaald? Wil je wel een keer in iets nieuws rijden? Mensen zijn namelijk erg geïnteresseerd in een tweedehands auto. Nu kan het vervelend zijn om je auto voor de juiste prijs te verkopen. Niet iedereen zal even makkelijk zijn in de onderhandeling van de verkoopprijs. Als je dat niet ziet zitten, dan zou je ook langs de plaatselijke autosloper kunnen gaan. De autosloper sloopt niet alleen auto’s, maar kan ook de auto voor jou verkopen. Zo hoef je er zelf niets voor te doen, maar krijg je wel gelijk te horen wat de waarde van je Volvo V40 is.

Beschadigde Volvo V40

Is jouw Volvo V40 een auto met schade en ben je bang dat niemand je auto meer kopen in deze staat? Wees dan niet getreurd. Bij de autosloperij kun jij terecht. Wij hebben namelijk wel interesse in je oude auto. Dus ga niet je eigen veiligheid in gevaar brengen door hierin te blijven rijden, maar verkoop je schadeauto aan de autosloper. De autosloperij kan eventueel nog onderdelen hergebruiken. Voor deze onderdelen krijg jij gewoon een leuk zakcentje! Dat kun je weer in een nieuwe auto steken.

 

Volvo V40 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo V40 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl