advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Suzuki Alto
   • 17 min geleden
    Peugeot Boxer
   • 24 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 33 min geleden
    Opel Corsa
   • 35 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Volvo XC60 verkopen

   De Volvo is een auto die in Zweden gemaakt wordt. De nieuwe Volvo XC60 is een degelijke auto, vol met nieuwe technologie en staat voor verbetering van de veiligheid. Deze auto is een mxi van middenklasse-SUV, gemengd met de grotere versie van de XC90. Het is een vernieuwde cross-over.

   Technologie van de Volvo XC60

   De technologie van de nieuwe Volvo XC60 is sterk verbeterd. Er is een nieuwe versie van de City Safety Systeem gekomen. Deze heeft een stuur assistent en Oncoming Lane Mitigation om frontale aanrijdingen te beperken. Daarnaast heeft deze cross-over een Pilot Assistent waarmee de XC60 snelheden tot 130km per uur autonoom kan rijden. Tot slot heeft de nieuwe Volvo XC60 nog een technologisch snufje; namelijk het Blind Spot Information System. Dit systeem stuurt automatisch weg bij obstakels in de dode hoek.

   De motoren

   De nieuwe XC60 heeft een breed scala aan motoren. Zo heeft de nieuwe Volvo XC60 twee dieselmotoren: een D4 met 190pk en een D5 met 235pk. Er zijn ook twee benzinemotoren: een T5 met 254pk en een T6, met zowel een turbo als superchargers, die 320pk levert.

   Hybride Volvo XC60

   Naast de benzine- en dieselmotoren kan de aandrijving ook verzorgd worden door de ‘T8 Twin Engine’-hybride- aandrijflijn. Deze T8 gaat in 5,3 seconden naar een snelheid van 100km per uur, daarmee rijdt u niet alleen een veilige cross-over maar ook nog eens een snelle!

   Volvo XC60 verkopen?

   Heb jij het gehad met je XC60? Wil jij graag een nieuwe auto, maar weet je niet hoe je jouw auto het best kunt verkopen? Je kunt de lokale autosloper benaderen om te kijken wat jouw auto nog waard is. Zij gaan jouw auto weer doorverkopen en je krijgt de echte waarde van de auto wat deze nog waard is.

   Beschadiging aan de Volvo XC60

   Is jouw Volvo XC60 een schadeauto? Ook dan is de autosloper geïnteresseerd. De XC60 heeft bruikbare onderdelen die weer gebruikt kunnen worden om andere auto’s te repareren. Dus met een auto die de versnellingsbak kapot heeft, mag je gerust langskomen. Ook de XC60 zonder keuring is welkom. Je krijgt dan de waarde voor de bruikbare onderdelen van je oude auto. Dat kan je nog een leuk zakcentje opleveren. Het kan zelfs zo zijn dat je schadeauto nog te repareren valt, dan gaat de sloperij alsnog proberen jouw herstelde auto te verkopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Volvo XC60 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl