advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Ford Ka
   • 27 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 29 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 35 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 44 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hoe verdienen sloopbedrijven aan schadeauto’s?

   Van een total loss auto weten de meeste mensen wel dat er niets anders op zit dan deze naar de sloop te brengen. Vroeger moest je daar zelfs voor betalen maar tegenwoordig kun je voor een schadeauto zelfs geld krijgen. Vooral als het om een auto gaat die niet zo oud is en van een gewild merk en type. Dat heeft te maken met de premies die Auto Recycling Nederland (ARN) aan de sloopbedrijven geeft. Daarnaast speelt de markt van tweedehands auto onderdelen ook een grote rol. Tot slot wordt het ijzer opgekocht door metaalbedrijven om te smelten om er nieuw producten van te maken. Een hele industrie werkt dus op schadeauto’s.

   Auto Recycling Nederland (ARN)?

   In de ARN werken alle schakels van de Nederlandse autosector vrijwillig samen. Dankzij die samenwerking wordt wel 95% van een auto hergebruikt. De wetgever heeft bepaald dat dit percentage voor 85 % moet worden gerecycled en voor 10% moet een nuttige toepassing gevonden worden. Auto Recycling Nederland krijgt haar inkomsten onder andere uit de recyclingsbijdrage die een autobezitter betaald bij de afgifte van het kenteken. Voorheen stond deze bijdrage bekend als de verwijderingsbijdrage en is in 2017 een bedrag van € 42,50. Van uit deze pot krijgen sloopbedrijven een bepaalde premie bij het demonteren van auto’s en het hergebruik van materialen.

   Andere inkomsten van sloopbedrijven

   De premies van Auto Recycling Nederland zijn niet de enige inkomsten van de sloopbedrijven. Een groot deel van hun omzet halen ze uit de verkoop van gebruikte auto onderdelen en de verkoop van het ijzer aan metaalbedrijven. Naar tweedehands auto onderdelen is veel vraag in Nederland. Veel mensen wil niet te veel uitgeven aan de reparatie van hun auto, het gebruiken van tweedehands materiaal kan helpen de kosten te drukken. Naast de afzetmarkt in Nederland worden ook veel onderdelen geëxporteerd naar het buitenland.

   Autosloperijen geld verdienen

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoe verdienen sloopbedrijven aan schadeauto’s?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl