advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 9 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 37 min geleden
    Opel Corsa
   • 39 min geleden
    Ford Focus
   • 49 min geleden
    Opel Corsa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Zelf onderdelen van uw auto afhalen

   Hebt u een auto die u niet langer als dagelijks voertuig wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat deze auto niet langer in staat is om de openbare weg te betreden, niet meer apk gekeurd is, flinke schade heeft opgelopen of simpelweg omdat u een nieuwe auto heeft aangeschaft? Dan kan het in sommige gevallen lonen om uw auto gedeeltelijk zelf te demonteren voor bruikbare onderdelen.

   U hebt een nieuwe zelfde auto?

   Hebt u een nieuwe auto gekocht en is deze auto dezelfde als de auto die u hiervoor had? Dan zijn er best wat onderdelen die u kunt gebruiken als u pech hebt gehad met uw nieuwe auto. Onderdelen waaraan u moet denken zijn bijvoorbeeld de wielen en banden, maar ook raammechanismes, bumpers en lampen, maar in ergere situaties ook motoren en versnellingsbakken. We kunnen ons voorstellen dat u misschien geen ruimte heeft om al deze onderdelen op te slaan en daarom moet u voor uzelf de afweging maken of het interessant is om de auto deels te demonteren.

   Losse onderdelen verkopen

   Hebt u opslagruimte? Dan kun u eventueel losse onderdelen te koop aanbieden via het internet. U kunt bijvoorbeeld een poging wagen via Marktplaats.nl. Op die manier kunt u ook nog wat verdienen aan overbodige onderdelen.

   Auto schorsen en bewaren

   Het schorsen van uw oude auto kan een oplossing zijn als u de ruimte hebt om de auto te stallen. U hoeft de auto dan niet langer te verzekeren en u hoeft bovendien geen wegenbelasting te betalen. Ook de APK verplichting vervalt. Het is wel belangrijk dat u in deze situatie de auto niet op de of aan de openbare weg laat staan. Staat de auto toch op of aan de openbare weg? Dan hebt u de kans dat u een boete krijgt.

   Als u de auto geschorst en gestald hebt, kunt u het voertuig gebruiken als donor voertuig voor uw nieuwe auto. U kunt er op een gewenst moment onderdelen vanaf halen die u kunt gebruiken.

   Gedemonteerde auto verkopen

   Hou er rekening mee dat een gedemonteerde auto minder waard is dan een auto die nog in volledige staat is. Het kan daarom voorkomen dat u geen vergoeding ontvangt of dat de autosloperij het voertuig niet gratis wil ophalen. Uiteraard kunt u hiermee rekening houden bij het maken van uw keuze. Als u in de loop van de tijd voor een paar honderd euro aan bruikbare onderdelen van uw auto kunt afhalen, loont dit het schorsen en stallen van uw auto voor onderdelen zeker de moeite.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Zelf onderdelen van uw auto afhalen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl