advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 5 uur geleden
    Audi Audi A3
   • 5 uur geleden
    Ford Focus
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Station Wagon
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Transporter
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto zonder keuring verkopen

   Je oude wagen is aan vervanging toe, na vele jaren dienst is de slijtage te groot om nog herstellingen uit te voeren of de auto verder te gebruiken. Verkopen dus, maar hoe doe je dat het best en hoe kan je er nog het meeste aan overhouden? Als je een nieuwe auto koopt, kan je de oude laten overnemen door de garage. Maar als je auto geen waarde meer heeft, zullen ze je ook niet veel willen betalen bij een overname.

   Auto zonder apk verkopen

   Een goede optie is: je auto zonder apk verkopen. Hierbij laat je de auto in de staat waarin hij verkeert. Je vermeldt dit ook aan potentiële kopers. Zo weten zij dat het een auto is met nogal wat slijtage. De verkoopprijs zal ook vrij laag liggen, maar nog altijd meer dan dat je de auto door de garage laat overnemen. De nieuwe eigenaar heeft dan wel de opdracht om de auto rijklaar te krijgen en toch nog een keuring te bekomen. Maar vaak worden auto’s met veel slijtage ook opgekocht voor auto export.

   De aankoop van een auto zonder keuring is niet zo interessant. Je zal veel kosten hebben om de auto te laten herstellen zodat deze door de keuring zal geraken. Heb je wel de moed en kennis om zo een project aan te nemen. Dan kan het een leuke tijd zijn om de auto volledig te herstellen.

   Het zijn trouwens niet enkel auto’s die door ouderdom en bijhorende slijtage niet meer door de keuring geraken. Ook auto’s die een ongeval hebben meegemaakt, de zogenaamde schadeauto’s, kunnen niet meer door de keuring en kunnen verkocht worden aan schroothandelaars, of voor wisselstukken volledig uit mekaar gehaald worden.

   Verkopen via Autosloperij.nl

   Er zijn heel wat zaken die je auto kopen zonder keuring, maar ook hier op Autosloperij.nl kan je een aanvraag indienen. Je moet maar enkele gegevens doorvoeren en wij bekijken het verder. Voor je het weet ben je van die oude of geaccidenteerde auto vanaf.

    

   auto zonder keuring verkopen

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto zonder keuring verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl