advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Ford Ka
   • 28 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 30 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 36 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 45 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto zonder wielen verkopen

   Wilt u uw auto verkopen als sloopauto of schadeauto, maar wilt u de velgen of banden bewaren voor een volgende auto? Dat hoeft geen probleem te zijn als u hier van te voren melding van maakt bij de online autosloperij. De autosloperij is namelijk in staat om auto’s zonder wielen te vervoeren, maar ze moeten hier wel van te voren weet van hebben. Een auto zonder wielen is niet gemakkelijk te verplaatsen en daarom moet er gereden worden met een de vrachtwagen met een kraan. Een andere mogelijkheid is om de auto met wielen op de auto-ambulance of oprijwagen te rijden en de wielen er vervolgens af te halen. In alle gevallen moet u hier melding van maken.

   Waarde van een auto zonder wielen

   De waarde van een auto zonder wielen is net wat lager dan de waarde van een auto met wielen. Omdat het meer tijd kost om deze auto op te halen, is de vergoeding iets lager. Bovendien zijn de wielen, die normaliter door de sloper kunnen worden verkocht, niet aanwezig. Ook dat beïnvloed de prijs. Voor de rest wordt de auto beoordeelt op dezelfde punten als een auto met wielen wordt beoordeeld.

   Auto zonder wielen ophalen

   Het ophalen van een auto zonder wielen is, zoals hierboven al aangegeven, lastiger dan het ophalen van een auto met wielen. Niet iedere autosloop beschikt over een vrachtwagen met kraan en daarom kunnen ze niet zomaar iedere auto ophalen die geen wielen heeft. Het is natuurlijk mogelijk om de auto op de oprijwagen te zetten en de wielen eraf te draaien, maar dit is een tijdrovend klusje dat niet altijd loont.

   We willen u daarom verzoeken om in alle gevallen melding te maken als uw auto geen wielen heeft of als u de wielen wilt houden. Wij kunnen hier rekening mee houden als we de auto in plannen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto zonder wielen verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl