Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

   Laatste aanvragen
   • 36 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 6 uur geleden
    Audi S3 Limousine
   • 6 uur geleden
    Subaru Impreza
   • 6 uur geleden
    Opel Zafira-a
   • 6 uur geleden
    Opel Zafira-a
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Auto verkopen? Gratis ophalen!

   Bedrijfswagen of bedrijfsauto sloperij

   Een bedrijfswagen of bedrijfsauto sloperij heeft zich gespecialiseerd in het slopen van auto’s die als bedrijfsvoertuig hebben gediend. Je kunt hierbij denken aan bestelauto’s, auto ambulances, busjes, vrachtwagens, maar ook tractoren, landbouwwagens, pipowagens en plateauwagens.

   Bedrijfswagen verkopen aan de sloperij

   Bent u in het bezit van een dergelijk voertuig? Dan kunt u zich wenden tot de autosloperij of autosloop bij u de buurt, maar u kunt uw bedrijfswagen ook online aanbieden. Het bedrag dat u voor uw oude auto ontvangt is afhankelijk van de staat waarin deze verkeert. Een nieuwe auto is meer waard dan een oude auto en een rijdende auto meer dan een auto met een kapotte motor. De sloperij zal informatie over het voertuig bij u opvragen en aan de hand hiervan een bod uitbrengen.

   Gratis ophalen

   Autosloperij.nl biedt een gratis ophaalservice door heel Nederland. Dit is een groot voordeel als uw auto niet meer rijdt door een kapotte motor of versnellingsbak, maar ook als de auto niet meer apk gekeurd is. U hoeft op zo’n moment geen bergingsbedrijf in te schakelen dat u helpt met het vervoeren van de auto.

   Bedrijfswagen soorten

   Eigenlijk komt iedere bedrijfswagen voor verkoop in aanmerking. Soms wordt als voorwaarde geeist dat een voertuig rollend is, omdat niet iedere sloperij over een takelwagen beschikt. Bovendien is het transport met een takelwagen prijziger dan het transport met een normale oprijwagen of auto ambulance.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Bedrijfswagen of bedrijfsauto sloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl