Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Defecte auto verkopen

Wanneer u een defecte auto heeft die u niet meer kunt laten herstellen omdat dit een veel te hoog prijskaartje met zich mee zou brengen is het interessant om te weten dat u voor de verkoop van dit voertuig een beroep kunt doen op de mogelijkheden van een autosloperij. Een sloperij neemt alle auto’s over, ook wanneer deze bijvoorbeeld niet meer geschikt zijn om op de openbare weg te rijden. Beschikt u dus met andere woorden ook over een volledig defecte auto en wilt u deze graag verkopen? Wilt u graag nog kunnen rekenen op een bepaald overnamebedrag waardoor u toch niets kunt overhouden aan uw auto? In al deze gevallen is een beroep doen op de diensten van een sloperij beslist een interessante keuze!

Overnamebedrag voor defecte auto

Een defect aan een auto kan perfect veroorzaakt worden door slechts één bepaald onderdeel. Dit wil zeggen dat de andere onderdelen zomaar nog in een goede staat kunnen zijn waardoor ze nog verkocht kunnen worden. Dat is ook interessant voor u als eigenaar van het voertuig, want op deze manier kunt u rekenen op een zo optimaal mogelijke overnameprijs. Denk dus zeker niet omdat uw auto niet meer rijdt dat deze geen waarde vertegenwoordigd. U dient er wel rekening mee te houden dat het overnamebedrag van een defecte auto onderling tussen de verschillende autosloperijen aanzienlijk kan verschillen.

Eenvoudig een defecte auto verkopen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verschillende nog bruikbare onderdelen uit uw auto zelf te verkopen, maar dat brengt enorm veel werk en tijd met zich mee. Daarnaast is het sap vaak de kolen niet waard waardoor u er beter voor kunt kiezen om uw defect voertuig te laten ophalen door een autosloperij. Zo heeft u meteen het overnamebedrag in handen en dat zonder dat u er zelf enorm veel tijd en moeite in dient te investeren! Ook uw defecte auto verkopen? In dat geval mag het duidelijk zijn dat u hiervoor bij Autosloperij.nl aan het juiste adres bent!

Defecte auto verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Defecte auto verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl