Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 6 uur geleden
  Ford Fiesta
 • 6 uur geleden
  Citroen C2
 • 6 uur geleden
  Peugeot 206
 • 6 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 6 uur geleden
  Peugeot Partner 120 L1 1.6 Hdi 55kw
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Gratis je auto verkopen

Als je je auto wil verkopen, dan wil je hier natuurlijk zo min mogelijk extra kosten aan hebben. Denk hierbij aan bepaalde verkoopkosten die erbij gerekend worden, wanneer je je voertuig hebt verkocht. Er zijn daarom een aantal verschillende manieren waarop je je auto gratis kunt verkopen. Plaats bijvoorbeeld je advertentie op een gratis website of verkoop de auto via deze website. Hier hoef je geen inschrijfkosten voor te betalen en op deze manier kan je je auto gemakkelijk en snel verkopen. Je bespaart dan op de verkoopkosten. De kans is groot dat je binnen de kortste keren je auto op een voordelige manier hebt verkocht.

Bepaal de waarde van je auto

Je schaft je auto aan voor een bepaalde prijs. Zodra je gebruik maakt van het voertuig zal het in waarde dalen. Je auto blijft daarom niet altijd evenveel waard en de kans dat je je auto voor het aankoopbedrag weer kunt verkopen is daarom ook erg klein. Wil je precies weten hoeveel je kunt vragen voor je oude of tweedehands auto, dan is het verstandig om de waarde te laten bepalen. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar de huidige staat en de leeftijd van de auto. Heeft de auto bijvoorbeeld veel beschadigingen of mankementen en hoelang kan hij nog mee bij een nieuwe eigenaar? Dit zijn belangrijke factoren die allemaal bijdragen aan de waarde van je auto.

Tweedehands auto’s verkopen

Een tweedehands auto heeft meestal meerdere mankementen en vereist daarom ook meer onderhoud. Soms heb je hier zo veel kosten aan dat het verstandiger is om een nieuw voertuig aan te schaffen en het oude voertuig te verkopen. Ook wanneer de auto erg verouderd is, is het verstandig om hem te verkopen en om hier niet te lang mee rond te blijven rijden. Gelukkig is er een grote vraag naar oude auto’s. Deze worden bijvoorbeeld nog veel gebruikt voor de onderdelen die nog in goede staat zijn of naar het buitenland geëxporteerd.

Snel en veilig verkopen

Tegenwoordig kan je het gemakkelijkste en auto online kopen. Er is online een groot aanbod aan verschillende auto’s. Denk hierbij aan verschillende merken, de leeftijd en de huidige staat. Naar wat voor auto je ook opzoek bent: online vind je een zeer groot aanbod. Als je je auto via het internet gaat verkopen dan wil je dat dit snel, gratis en veilig gebeurd. Eenvoudig in contact komen met eventuele kopers en de verkoop zo snel mogelijke afhandelen is hierbij een must.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gratis je auto verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl