advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 36 min geleden
    Audi Audi A4
   • 39 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hoeveel geld krijg ik voor mijn sloopauto?

   Als de reparatiekosten van je auto hoger zijn dan de dagwaarde van een vergelijkbare, goede auto, is je auto rijp voor de sloop. Auto’s belanden hier vaak na een ongeluk of als ze erg oud zijn. De meeste mensen denken dat een sloopauto helemaal geen waarde heeft, maar dit is niet altijd waar. De waarde van je auto wordt gebaseerd op de waarde van bruikbare onderdelen en de prijs van oud ijzer. Hoeveel geld kun je precies verwachten voor je sloopauto en waar moet je verder op letten?

   De waarde van de sloopauto berekenen

   Als je met een auto naar de sloop gaat, kun je eerst de dagwaarde van je auto berekenen. Op internet zijn er allerlei tools te vinden. Met deze tools kun je op basis van je kenteken en de kilometerstand de gemiddelde prijs van gelijke auto’s achterhalen. Je kunt je auto ook laten taxeren door een garage of autobedrijf.

   Direct de waarde laten taxeren?

   Hoeveel geld ik voor mijn sloopauto

   De mogelijke opbrengst van je sloopauto

   Hoeveel geld je voor je sloopauto of schadeauto krijgt, is sterk afhankelijk van de staat van de auto. Een sloopauto uit 1990 met zware beschadigingen zal minder opleveren dan een auto uit 2008 met enkele gebruikssporen. In de praktijk krijg je voor oude auto’s vaak een vergoeding die afhankelijk is van het gewicht. De vergoeding zal in de meeste gevallen variëren van € 50,- tot soms wel € 250,-, maar kan soms ook oplopen tot honderden euro’s. Meer informatie over wat een autosloperij precies doet, vind je hier.

   Sloopauto online verkopen

   Als je geen tijd hebt of als je auto niet meer in de staat is om naar een bedrijf te rijden, kun je je sloopauto ook via het internet verkopen. Vaak hoef je hier alleen maar je kenteken en telefoonnummer achter te laten, waarna een opkoper contact met je opneemt. De auto kan op locatie (meestal gratis) worden opgehaald, je krijgt ter plekke de vergoeding voor je auto en ontvangt bovendien een RDW vrijwaringsbewijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoeveel geld krijg ik voor mijn sloopauto?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl