advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 41 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 42 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 42 min geleden
    Kia Rio
   • 55 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Oldtimer verkopen

   Veel mensen hebben thuis nog een oude wagen staan die ze niet vaak of helemaal niet meer gebruiken. Bepaalde oldtimers vertegenwoordigen een mooie waarde op de markt, maar andere voertuigen hebben hun houdbaarheidsdatum dan reeds lange tijd overschreden en zijn verandert in een sloopauto. Wilt u een oldtimer verkopen, dan kunt u hiervoor uiteraard een advertentie plaatsen op een tweedehandse website, maar u kunt ook even contact opnemen met een autosloperij. Deze laatste komt immers vaak met een verrassend interessant voorstel.

   Waarde van de oldtimer

   Het eerste waar u zich een goed beeld van zult moeten vormen is de waarde waar uw oldtimer vandaag de dag nog over beschikt. Veel mensen denken automatisch dat een oude wagen onder verzamelaars een zekere waarde vertegenwoordigd, maar dat is evenwel niet altijd het geval. Wanneer u over een oud voertuig beschikt die geen verzamelwaarde heeft en waar een garage of particuliere overnemer nauwelijks geld voor over heeft kan een beroep doen op een sloperij de enige mogelijkheid zijn. Op deze manier komt u alsnog vrij eenvoudig van uw voertuig af, hoeft u geen extra kosten te maken voor de afhaling en krijgt u nog een aantrekkelijke overnamesom. Wanneer u graag een idee wil hebben van het overnamebedrag van uw oldtimer kunt u hiervoor altijd een vergelijking onder diverse autosloperijen uitvoeren.

   Defecte oldtimer verkopen

   Wanneer u een defecte oldtimer in de garage heeft staan en de kosten te hoog zijn om deze nog te laten herstellen zit u eveneens met een probleem. Veel mensen laten de auto dan gewoon nog ettelijke jaren in hun garage staan, maar dat is uiteraard niet de bedoeling. Ook wanneer u een defecte oldtimer ter beschikking heeft kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan een autosloperij. Dit is zelfs zeer interessant. De autosloop komt het voertuig gratis ophalen waardoor u hier geen tijd en geld mee zult verliezen. Daarnaast wordt het overnamebedrag bepaald aan de hand van niet alleen de carrosserie, maar ook eventuele nog bruikbare onderdelen. Zo kan het perfect voorkomen dat u voor uw oude, defecte oldtimer nog een mooi overnamebedrag ontvangt!

   Oldtimer verkopen

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Oldtimer verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl