advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 46 sec geleden
    Volvo V50
   • 9 min geleden
    Renault Clio
   • 24 min geleden
    Renault Clio
   • 32 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 35 min geleden
    Ford Focus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sloopauto gratis verkopen

   Je auto gratis verkopen? Dat klinkt vrij logisch. Jij bent degene die iets aanbiedt en je verwacht dat een koper jou betaalt om je auto over te nemen. Toch is het helemaal niet meer zo logisch tegenwoordig. Het vinden van een koper is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Je zult bijvoorbeeld een advertentie moeten plaatsen op het internet. Er zijn diverse marktplaatsen en online portalen waar je moet betalen om je auto aan te bieden. Je sloopauto verkopen is dus helemaal niet altijd gratis en vrijblijvend. Bekende marktplaatsen vragen soms wel € 25,- voor het plaatsen van een auto. Het vervelende is dat je dan niet eens zeker weet dat je auto verkocht wordt. Het is geen no cure no pay. Ook als je auto niet verkocht wordt, betaal je voor de advertentie. Tegelijkertijd zijn de advertenties vaak voor een beperkte periode zichtbaar. Is de auto na 30 dagen niet verkocht? Dan verloopt de advertentie, ben jij je geld kwijt en staat de sloopauto nog op je oprit.

   Sloopauto gratis verkopen aan de autosloperij

   Een snelle en goedkope manier om je auto te verkopen, is het verkopen van je sloopauto aan de autosloperij. Hoewel veel mensen de autosloop vooral identificeren met afdankte sloopvoertuigen is het tegendeel waar. Tegenwoordig kopen autosloperijen niet alleen oude sloopauto’s in, maar ook jonge schadeauto’s en tweedehands auto’s die nog prima de weg op kunnen. Het takenpakket van autodemontagebedrijven is in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo worden er soms auto’s gerepareerd, van apk voorzien en zelfs occasions verkocht. Juist om die laatste reden, kan de autosloop geïnteresseerd zijn in jouw auto. Het aanbieden van je auto is vrijblijvend en je hoeft er niet voor te betalen. Tegelijkertijd bezitten de meeste autosloperijen een oprijwagen waarmee ze jouw auto op kunnen halen.

   Waarde van mijn auto

   De waarde van de auto ligt bij de sloperij niet per se lager dan de waarde bij een handelaar of autobedrijf. Heeft je auto bijvoorbeeld mankementen? Dan kan een autosloperij deze mankementen vaak eenvoudig verhelpen met tweedehands auto onderdelen die zij al op voorraad hebben. Het voordeel voor hen is dat ze minder kosten hoeven te maken, dan autogarages en handelaren, om de auto weer rijklaar te maken. Ze kunnen om die reden een hogere vergoeding betalen voor jouw auto. Bovendien hebben autosloperijen vaak een groot netwerk van partners. De meeste sloperijen bestaan al meer dan twintig jaar, waardoor ze in de loop der jaren een groot netwerk van inkopers en exporteurs hebben opgebouwd. Het kan goed zijn dat jouw auto, die in Nederland niet meer populair is, een tweede leven kan hebben in Afrika of het oosten van Europa.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto gratis verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl