Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 28 min geleden
  Renault Twingo
 • 31 min geleden
  Renault Twingo
 • 43 min geleden
  Mitsubishi Space Star
 • 1 uur geleden
  Peugeot 206
 • 1 uur geleden
  Peugeot 307
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Snel van uw auto af

In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat u eigenlijk niets meer met uw huidige auto kunt aanvangen. Misschien is deze namelijk wel ernstig beschadigd waardoor ze de status van sloopauto of schadeauto heeft gekregen of moeten er grote kosten aan worden gedaan, waardoor het interessanter is om gewoon een nieuwe auto aan te kopen. Wilt u ook snel van uw auto af en zou u er bij voorkeur nog een leuke overnameprijs voor willen krijgen? In dat geval kan het interessant zijn om een beroep te doen op de mogelijkheden van een autosloperij.

Werkelijk iedere auto wordt overgenomen

Iedere auto, hoe zwaar deze ook is beschadigd vertegenwoordigt nog steeds een bepaalde waarde. Deze sloopauto waarde is wel afhankelijk van verschillende factoren. Zo zal een autosloperij altijd kijken naar de omvang van de zogenaamde carrosserie, maar zal er ook speciale aandacht worden besteed aan het feit of er mogelijks nog bruikbare onderdelen in het voertuig zijn terug te vinden of niet. Is dat het geval, dan zullen deze worden verwijderd en gecontroleerd. Zijn de auto onderdelen nog in een dermate staat dat ze doorverkocht kunnen worden, dan kunt ook u als verkoper van de sloopauto rekenen op een extra bedrag.

Eenvoudig van uw auto verlost!

Wanneer uw auto nog niet de stempel van sloopauto heeft gekregen en deze met andere woorden nog prima op de openbare weg kan rijden is het wellicht interessanter om deze nog te proberen verkopen aan iemand die er daadwerkelijk nog mee wil gaan rijden. Wanneer de auto evenwel ernstige beschadigingen heeft opgelopen biedt een autosloperij de perfecte oplossing. Extra interessant is ook het feit dat de autosloperij zelf het voertuig zal komen ophalen en dat zonder dat er hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, door een beroep op de diensten van de autosloop bent u echt snel en op een zeer interessante manier verlost van uw auto!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Snel van uw auto af".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl