advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 43 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 44 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 45 min geleden
    Kia Rio
   • 57 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Waarom verschilt de prijs van een sloopauto?

   Wanneer je auto zoveel gebreken heeft dat reparatie geen nut meer heeft, of de schade aan je auto door bijvoorbeeld een ongeluk het voertuig total loss heeft gemaakt, kan je besluiten je auto van de hand te doen. Je kunt dan bijvoorbeeld proberen je auto te verkopen aan een particulier via internet. Vaak zal dat niet zo vlot verlopen omdat een consument met hetzelfde probleem zal zitten dan jijzelf. Ook kan je de auto inruilen wanneer je een nieuwe auto gaat aanschaffen. Vaak krijg je daar dan niet veel voor terug. Een ander alternatief is om je defecte auto aan te bieden aan een sloperij. Zij kunnen je nog een goede prijs bieden voor je auto terwijl het voor hen niet uitmaakt dat de auto schade heeft.

   De verkoop van auto-onderdelen

   Een sloperij of een autobedrijf dat ook sloopwerkzaamheden verricht zijn bij schadeauto’s vaak geïnteresseerd in de onderdelen. Want een sloperij is vaak niet in de auto als geheel geïnteresseerd maar in de onderdelen en het ijzer. De onderdelen worden namelijk verkocht aan zowel consumenten als bedrijven. Vooral nieuwe auto’s met schade zijn erg interessant. Ondanks de schade zullen vele onderdelen nog in een goede staat verkeren. Voor deze onderdelen is er zowel in Nederland als het buitenland erg veel vraag.

   Hoeveel is mijn sloopauto waard?

   Als je je sloopauto wilt aanbieden ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de prijs. Deze zal afhangen van verschillende factoren en ook de regio waar de partij waar je de auto aan wilt verkopen zich heeft gevestigd. Een bedrijf zal vooral kijken naar het merk, type en het bouwjaar van de auto wanneer ze je een bod gaan doen. Onderdelen van een automerk waar veel vraag naar is maar weinig aanbod zal natuurlijk veel meer opbrengen. Verder is de prijs van ijzer ook een factor die de prijs voor een sloopauto bepaald. De ijzerprijs is afhankelijk van de regio. Dus verkoop je je sloopauto aan een bedrijf in een regio waar de ijzerprijs hoog is dan kun je een nog betere prijs behalen voor je defecte auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Waarom verschilt de prijs van een sloopauto?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl