Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 6 uur geleden
  Audi Audi A4
 • 7 uur geleden
  Kia Picanto
 • 7 uur geleden
  Volkswagen Polo
 • 8 uur geleden
  Bmw Z3
 • 8 uur geleden
  Toyota Toyota Starlet
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Sloperij

De sloperij. Iedereen heeft er weleens van gehoord, maar niet iedereen heeft er weleens mee te maken gehad. In dit artikel worden werkzaamheden van sloperijen uitgelegd.

Wat doet een sloperij?

Een sloperij houdt zich bezig met het demonteren (het uit elkaar halen) van voertuigen. Andere benamingen die ook weleens worden gebruikt zijn bijvoorbeeld autosloperij of autodemontagebedrijf.

Wanneer krijgt u te maken met een sloperij?

Op verschillende momenten kunt te maken krijgen met de dienstverlening van een sloop. Allereerst kan het zijn dat u een voertuig bezit dat niet langer geschikt is voor de weg. Op zo’n moment kunt u besluiten om uw voertuig naar de sloperij te brengen. Deze dienstverlener vrijwaart uw voertuig, zodat u niet langer verantwoordelijk bent voor de verplichtingen zoals de wegenbelasting en de verzekering van het voertuig. Soms krijgt u in een ruil voor het voertuig een kleine vergoeding. Deze vergoeding krijgt u omdat een sloper geld kan verdienen aan het demonteren van uw oud. Een deel van zijn inkomsten verdient hij door de bruikbare onderdelen opnieuw te verkopen en het overige deel verdient hij door het schroot (het oud ijzer) te verkopen aan een recyclebedrijf.

U kunt een sloperij ook treffen op het moment dat u een bruikbaar (gebruikt) auto onderdeel wil aanschaffen. Doordat zij oude auto’s demonteren, hebben zij vaak een grote voorraad met nog bruikbare onderdelen. Deze onderdelen zijn goedkoper dan nieuwe auto onderdelen en vaak op werkzaamheid getest. Ze zijn daarom een goed alternatief op nieuwe auto onderdelen. Tegenwoordig kunt u overigens ook online opzoek naar gebruikte auto onderdelen. Dat kan hier.

Tenslotte kunt u met een sloperij te maken krijgen als u metalen voorwerpen die u niet langer nodig hebt wilt slijten. De sloperijen betalen de kiloprijs van het ijzer in ruil voor uw metaal.

Waar vindt u een sloperij?

Bent u opzoek naar een sloopbedrijf in uw buurt? Dan vindt u op deze website een overzicht van alle sloperijen en demontagebedrijven.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloperij".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl