Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

Autoverzekering

Autoverzekering vergelijken

Bent u in het bezit van een oude auto, een tweedehands auto, een nieuwe auto of een oldtimer en wilt u deze tegen een goede prijs verzekeren? Dan kun u kiezen voor een autoverzekering of oldtimerverzekering via Autosloperij.nl.

De maandelijkse kosten die u gaat betalen, zijn afhankelijk van de specificaties van de verzekering die u wenst af te sluiten. Wilt u gebruik maken van onze berekentool? Dan dient u daarvoor een aantal waarden in te vullen. Allereerst dient u een kenteken, uw geboortedatum, uw postcode, het huisnummer, het aantal schadevrije jaren en de leeftijd waarop u uw rijbewijs behaalde in te vullen. Daarnaast dient u een keuze te maken voor de dekking (WA verzekerd, WA + beperkt casco of WA + volledig Casco), het eigen risico (€ 0,- tot onbeperkt) en het aantal verwachte kilometers.

Autoverzekering berekenen

Op basis van de gegevens die u invulde, zal de berekentool uitrekenen wat u bij bepaalde autoverzekeraars op maandelijkse basis moet betalen als u een autoverzekering of oldtimer verzekering wilt afsluiten. In de berekentool vergelijkt u onder andere de autoverzekeringen van Inshared, Generali, Zelf, Ditzo, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer Achmea, Aegon, Onna Onna Ohra, Univé en FBTO.

Autoverzekering afsluiten

Hebt u een gewenste autoverzekering gevonden? Dan kunt u deze verzekering afsluiten. U drukt dan op “bekijken” en doorloopt de stappen van de verzekering van uw keuze. Door het vergelijken van autoverzekeringen betaalt u nooit teveel geld.

Autosloperijen en autoslopen in Nederland & België

Autosloperij.nl: dé grootste auto verkoop, sloopauto inkoop en auto onderdelen website en telefoongids van Nederland. U vindt op deze website een overzicht van de autosloperijen en autoslopen in Nederland en Vlaanderen, België. Uw sloopauto verkopen, schadeauto verkopen, bedrijfsauto verkopen of tweedehands auto verkopen aan een autosloperij, autosloop, sloperij, auto afbraak of autodemontagebedrijf. Ook wij kopen uw sloopauto, tweedehands auto, schadeauto, apk afgekeurde auto, kapotte auto of oude auto. Wilt u uw sloopauto aanbieden of auto inleveren? Wij komen uw sloopauto ophalen met onze sloopauto ophaaldienst of uw auto wegslepen. Op zoek naar auto onderdelen? Vraag direct een offerte aan. Wij bieden de mogelijkheid om sloopauto onderdelen, gebruikte auto onderdelen en tweedehands auto onderdelen aan te schaffen aan in samenwerking met “Onderdelenlijn.nl”.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

  Laat uw gegevens achter

  Direct contact? Bel:
  06 299 666 24

   Vraag kosteloos een offerte aan

   Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

    

    

   Aangeboden in samenwerking met:

   onderdelenlijn.nl