Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
  • Altijd een vergoeding!
  • Gratis opgehaald!
  • Maandag - Zondag bereikbaar!

Autoverzekering

Autoverzekering vergelijken

Bent u in het bezit van een oude auto, een tweedehands auto, een nieuwe auto of een oldtimer en wilt u deze tegen een goede prijs verzekeren? Dan kun u kiezen voor een autoverzekering of oldtimerverzekering via Autosloperij.nl.

De maandelijkse kosten die u gaat betalen, zijn afhankelijk van de specificaties van de verzekering die u wenst af te sluiten. Wilt u gebruik maken van onze berekentool? Dan dient u daarvoor een aantal waarden in te vullen. Allereerst dient u een kenteken, uw geboortedatum, uw postcode, het huisnummer, het aantal schadevrije jaren en de leeftijd waarop u uw rijbewijs behaalde in te vullen. Daarnaast dient u een keuze te maken voor de dekking (WA verzekerd, WA + beperkt casco of WA + volledig Casco), het eigen risico (€ 0,- tot onbeperkt) en het aantal verwachte kilometers.

Autoverzekering berekenen

Op basis van de gegevens die u invulde, zal de berekentool uitrekenen wat u bij bepaalde autoverzekeraars op maandelijkse basis moet betalen als u een autoverzekering of oldtimer verzekering wilt afsluiten. In de berekentool vergelijkt u onder andere de autoverzekeringen van Inshared, Generali, Zelf, Ditzo, Nationale Nederlanden, Centraal Beheer Achmea, Aegon, Onna Onna Ohra, Univé en FBTO.

Autoverzekering afsluiten

Hebt u een gewenste autoverzekering gevonden? Dan kunt u deze verzekering afsluiten. U drukt dan op “bekijken” en doorloopt de stappen van de verzekering van uw keuze. Door het vergelijken van autoverzekeringen betaalt u nooit teveel geld.

  • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
  • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl