Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Opel Movano verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Opel Movano verkopen".

Opel Movano verkopen

De Opel Movano is een grote bestelwagen en kan gezien worden als een bedrijfsauto. In 1999 kwam de eerste variant van de Movano op de markt. Ook dit model is, net als de Opel Vivaro, door Renault ontwikkeld. Ook Nissan verkoopt deze auto als de Nissan Interstar. Sinds 2010 is de nieuwe generatie van de Opel Movano beschikbaar in wel vier verschillende lengtes en drie verschillende hoogtes.

Technische gegevens van de Opel Movano

De Opel Movano is een grote bestelwagen met common-rail dieselmotoren. De auto heeft zes versnellingen of een 6-traps Tecshift automaat. Zoals hierboven genoemd is de Movano in verschillende varianten te verkrijgen. Afhankelijk van de variant heeft de motor een vermogen tussen de 110 pk en de 170 pk. De topsnelheid is ook afhankelijk van het modeltype. De Opel Movano 2.3 CDTI BiTurbo kan bijvoorbeeld 161 kilometer per uur, terwijl de 2.3 CDTI 140 kilometer op zijn topsnelheid zit.

Is de Movano duur als auto?

De bestelwagen rijdt misschien niet heel zuinig, maar het brandstofverbruik is laag. Ook worden de nieuwste generaties van de Movano met een Start/Stop-systeem geleverd. Dit houdt in dat de motor uitschakelt wanneer je stil staat (bij een stoplicht bijvoorbeeld). Opel probeert hiermee de brandstof en CO2-uitstoot te beperken. De motoren hebben een ECO-modus. Opel heeft hier bewust voor gekozen om zo nog eens tien procent meer brandstof te besparen. Daarnaast moet de auto lang jaren mee gaan zonder problemen en weinig onderhoud.

Opel Movano verkopen

De Opel Movano is een prima tweedehands auto om te hebben. Lekker in gebruik, comfortabel en zeker geschikt als bedrijfswagen. Mocht er nou toch iets mee zijn wat niet meer te repareren valt? Dan is er geen man over boord. Ga eens langs de plaatselijke autosloper en vraag eens naar mogelijkheden. Er is een grote kans dat er nog bruikbare onderdelen in de schadeauto zijn, die je tegen een leuke prijs kunt verkopen. Wil je gewoon van je oude auto af en doet alles het nog? Dan is dat ook prima. Je krijgt geheel vrijblijvend een bod en zo weet je gelijk wat de waarde van de auto met schade is. Dan is het nog aan jou om te beslissen of je akkoord gaat met het bod of dat je liever zelf probeert je auto te verkopen.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl